AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ANGRY BEARDS Safe

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Safe
4,9 92 értékelés
Szakállkefe - kerek, úti, vaddisznósörtékkel, stimuláló és antisztatikus hatású
Kód:  KSMU0431 Termékszám:  8594205594065 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS Safe

Az ANGRY BEARDS Safe szakállkefe főbb jellemzői

  • Az ANGRY BEARDS Safe kerek szakállkefe kényelmesen illeszkedik a kézbe
  • A tölgyfába ágyazott vaddisznó sörték antisztatikus hatást fejtenek ki a fésülés során
  • Könnyedén fésüli át a szakállat a gyökerektől a végekig
  • A kefe rendszeres használata tiszta és egészséges szakállat eredményez, serkenti a szakáll növekedését
  • Az ANGRY BEARDS Safe kefe egy egyszeri befektetés, mivel örökké tart

Az ANGRY BEARDS Safe kerek utazó szakállkefe egy olyan egyedülálló szakállápoló, amelyet mindig magadnál tarthatsz a kefe sérülése nélkül. Használata után egyszerűen és biztonságosan elhelyezheted a fém tartóban. A tölgyfába ágyazott vaddisznó sörtékkel egy olyan kompakt kefét kapsz, amely kialakításának köszönhetően kényelmesen illik a kezedbe. Segítségével könnyedén kifésülheted a szakálladat a tövektől egészen a végekig, így antisztatikus hatás nélkül stimulálhatod a szakállad növekedését.


Örökké tart

Használd rendszeresen, ideális esetben kétszer egy nap, így kaphatsz szép és egészséges megjelenésű szakállat. Az ANGRY BEARDS Safe szakállfésűt elegendő egyszer megvásárolnod, hiszen soha nem megy tönkre.

A Safe kefe nagyobb biztonságban van, mint a széfben

Amikor végeztél a szokásos szakállápolási rutinoddal, tedd vissza az ANGRY BEARDS Safe szakállkefét a fém tartóba. Lézervágású habszivaccsal bélelték, hogy tökéletesen illeszkedjen, így tehát biztosan nem fordul elő, hogy az ANGRY BEARDS Safe kefe nincs rendesen a helyén. A tölgyfa és a vaddisznó sörték biztosan nem sérülnek meg, a sörték nem hajlanak el még akkor sem, hogyha a tartót leejted vagy ütés éri. A Safer fém tartó olyan a kefének, mint egy komfortos széf. Mivel csupán 6 cm magas és 8,7cm átmérőjű, ideális utazáshoz.


Ajánljuk a szakállad számára

Az ANGRY BEARDS Safe szakállkefe több, mint egy eszköz a szakállad kellemes masszírozásához, hiszen a kefélés mellett meg is tisztítja a szakállat. Amennyiben rendszeresen, napi egy vagy két alkalommal megfésülködsz a vaddisznó sörtéjű kefével, úgy megszabadulhatsz az elhalt bőrsejtektől. Ennek hiánya akár a szőrszálak hullásához is vezethet. Azonban légy óvatos, hiszen a túl gyakori fésülés sem tesz jót. Bőrirritációt, gyulladást és töredezett szakállat eredményezhet. Az ápoló olajok és balzsamok használatakorfésüld át a szakálladat, hogy egyenletesen eloszlasd a terméket. Az ANGRY BEARDS Safe szakállkefével stimulálhatod a szakállad növekedését, élvezheted az antisztatikus hatást illetve az ápolt és tökéletes szakállat.

Használat:
A szakálladat mindig a szakállápoló termékek használata után fésüld ki. Kerüld a szakáll száraz fésülését, mivel ez kellemetlen dörzsöléssel és ezáltal a szakáll töredezésével és sérülésével járhat. Fésüld át a szakálladat napi egy vagy két alkalommal. A túl gyakori fésülés a szőrszálak hullásához vezethet, a kevesebb néha több.


Paraméterek

Terméktípus
Szakállkefe Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Szakállkefe Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS Safe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Safe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Safe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ