APOTHECARY87 Beard Kit

Termékkatalógus
APOTHECARY87 Beard Kit
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: 3x 10 ml szakállolaj (Original Recipe, Vanilla & Mango, The Unscented), fésű
Kód:  HOL322 Termékszám:  5060401130633

APOTHECARY87 Beard Kit

Szerezd meg a Beard Kit szakállápoló ajándékkészletet az Apothecary87 márka jóvoltából saját magadnak vagy az egyik szerettednek, hiszen ezzel a készlettel Te is tökéletesen ápolt szakállra tehetsz szert. A készletben három eredeti összetételű, vaníliával és mangóval készített ápoló olajat találsz illetve egy szakállfésűt a kifogástalan szakállformázáshoz. Az Apothecary87 kozmetikai készletével olyan szakállad lehet, amelyről mindig is álmodtál. Az Original Recipe szakállápoló olaj gondoskodik a szakállad és a szakáll alatti bőr ápolásáról. Mélyen táplálja, puhává teszi és hidratálja a szakállad, illetve elősegíti a növekedését is. Megnyugtatja a szakáll alatti bőrt, mérsékli a bőr kipirosodását és irritációját és megakadályozza a bőr viszketését is. Olyan szolid, férfias illattal érkezik, amely nem lesz zavaró egyetlen férfi vagy nő számára sem. Az Apothecary87 szakállolajak megfelelő módon ápolják a szakállat és a bőrödet és garantáltan nem hagynak cserben.

Az Apothecary87 szakállolaj főbb jellemzői

  • Táplálja és hidratálja a szakállat és a szakáll alatti bőrt
  • Elősegíti és felgyorsítja a szakáll növekedését
  • Az Original Recipe olaj megnyugtatja a bőrt és leküzdi a bőrirritációt
  • Kellemes, visszafogott illata van
  • Az Apothecary87 szakállolaj mérsékli a bőr viszketését

Használat:
Csepegtess néhány csepp olajat a tenyeredbe és masszírozd be a szakállad egész hosszában és a bőrödbe. Ezután simítsd ki a szakálladat a kezeddel.

Összetétel:
vitis vinifera (grape) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, parfum (fragrance), pogostemon cablin (patchouli) oil, tocopheryl acetate, santalum spicata (sandalwood) wood oil,broswellia carterii oil, citronellol, pelargonium graveolens flower oil, linalool, geraniol, limonene, butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, alpha-isomethyl lonone,eugenol, citral.

Apothecary87 The Man Club szakállfésű

Fésüld ki könnyedén a szakálladat kellemetlen húzás nélkül. Az Apothecary87 szakállfésűt rendkívül tartós fából készítették stílusos dizájnnal és a The Man Club logóval. Segítségével sokkal könnyebben és fájdalommentesen fésülheted ki a szakálladat, hiszen a szakáll húzása és tépése nélkül fésülködhetsz meg vele, kifogástalan módon. A fésűt akár a hajadra is használhatod.

Az Apothecary87 szakállfésű főbb jellemzői

  • Elegáns minimalista dizájn nyomott logóval
  • A fésű rendkívül tartós fából készült
  • Az Apothecary 87 szakállfésűvel könnyen kifésülheted a hajad és a szakállad
  • Kellemetlen húzás nélkül formázhatod meg a szakálladat

Használat:
Használd a fésűt úgy, mint bármelyik más klasszikus fésűt. Fésüld meg a szakálladat, majd formázd meg azt a kívánt stílus szerint. Ez a fésű sokkal jobb a szakállra, mint a hagyományos fésűk, hiszen csupán egyetlen egy irányban fésüli a szakállat, így küszöbölni ki a kellemetlen húzást.


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOTHECARY87 Beard Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si APOTHECARY87 Beard Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ