Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db

Termékkatalógus
ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db
4,9 39 értékelés
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz mosásához, rendszeres használatra, 84 darabos kiszerelés - 66,55 Ft/mosás
Kód:  PPR314 Termékszám:  8001090719966

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db

Kivételesen remek tisztító hatás egyetlen kicsiny kapszulában. Az Ariel All in 1-ben mosókapszulák egyedi kialakításának köszönhetően az alkotóelemei külön vannak választva egészen addig, amíg nedvesség nem éri őket. Az innovatív technológiájú csomagolás teljesen feloldódik vízzel való érintkezéskor, így felszabadulnak az aktív összetevők, amelyek megtisztítják a ruhákat még a makacs foltoktól is. Az Ariel egyik legjobb mosókapszulája - tökéletes adagolással. Ruhái a tavasz megújulásának illatával gazdagodik mosás során. A hagyományos mosóporral ellentétben, a kapszulák nem hagynak mosószer-maradványokat a ruhákon.

A legfontosabb jellemzők

  • Eltávolítja a makacs foltokat és bársonyospuha érintésűvé teszi a ruhákat
  • Remek hatásfok még kemény víz esetén is
  • 30°C-on történő mosás esetén is kiváló hatású
  • Elég csak behelyezni a mosógép dobjába

Paraméterek és specifikációk:

Összetevők:
>30% Anionos felületaktív anyag, 5-15% nemionos felületaktív anyag, szappan, <5% foszfonátok, enzimek, optikai fehérítők, illatanyagok, alfa-izometilionon, benzilszalicilát, citronellol, kumarin, linalool.

Biztonsági utasítások:
Súlyos szemkárosodást okozhat! Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi organizmusokra, hosszan tartó hatással. Gyermekektől távol tartandó. Szembe kerülése esetén: Óvatosan és alaposan öblítse ki, több percen keresztül. Ha használ kontaktlencsét, akkor először távolítsa el azokat, ha lehetséges, majd folytassa a szem öblítését. Bőrrel való érintkezés után: azonnal távolítsa el az összes érintett ruhaneműt, majd bő vízzel mossa ki. Lenyelés esetén: Öblítse ki a száját. Ne hánytassa magát. Azonnal hívja toxikológiai információs központot/orvost.

Tömeg:
1217 g

Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!
Darabszám
84 db Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!

Darabszám

Darabszám
84 db Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Liquid Mountain Spring All in 1 84 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARIEL Liquid Mountain Spring 3in1 84 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ