30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BABY NIVEA Pure & Sensitive 63 db

Termékkatalógus
BABY NIVEA Pure & Sensitive 63 db
4,9 8 értékelés
Popsitörlő - 63 db, alkalmas érzékeny bőrtípusra, természetes olajokkal, illatmentes - 20,48 Ft/db
Kód:  KSPL1561 Termékszám:  4005808861446 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY NIVEA Pure & Sensitive 63 db

A BABY NIVEA Soft & Cream törlőkendő egy speciális kozmetikai eszköz anyukák és apukák számára, amelyeket a pelenka cseréjénél használhatnak fel. Kifejezetten érzékeny, allergiára és kiütésekre hajlamos babőrhöz készült a termék. A jojoba olajat tartalmazó gyengéd krém tökéletesen tisztítja a bőrt, míg ezzel egyidejűleg gyengéden ápolja és kényezteti.

A Nivea hosszú évek óta a minőség, az érzékenység és a stílus szinonímája. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot ápol a fogyasztókkal és egyedülálló, innovatív termékekkel szolgál nekik. A Nivea egy olyan márkanév, amelyet elégedett vásárlók támogatnak világszerte.

A tisztítókendők a speciális Clean & Soft normák szerint lettek kifejlesztve, amely biztosítja, hogy a finom szerkezetű mikroszálak, természtvetes pamuttal dúsítva, kivételesen gyengéden és puhán bánnak a gyermek bőrével. A gyermek hasának bőre folyamatostan ki van téve a tisztítás és a pelenkacsere okozta kihívásoknak, így sokkalta hajlamosabb a kiütésekre. Ezek a tisztítókendők nagyon finoman és biztonságosan tisztítják a bőrt, és nem tartalmaznak szappant, alkoholt, parabéneket, színezékeket, illatanyagokat és szintetikus olajokat. Bőrgyógyászok és gyermekgyógyászok által lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a bababőr által keltett legnagyobb kihívásoknak is. A törlőkendők bőrgyógyászatilag és klinikailag teszteltek és jóváhagyottak. Add meg a kisbabádnak a gyengéd és dédelgető élményt, amiért a bőre is hálás lesz majd!


Hatóanyagai:

  • Panthenol - megbízhatóan tisztítja a bőrt, simán, kezelten és megnyugtatva tartja.
  • Clean & Soft System - biztosítja, hogy a finom szerkezetű mikroszálak, természetes pamuttal dúsítva, kivételesen gyengéden bánjanak a baba bőrével


Hatóanyagai:

  • Jojobaolaj - gyengéden tisztítja a bőrt, simán, tökéletesen tisztán és ápoltan hagyva
  • Clean & Soft System - biztosítja, hogy a finom szerkezetű mikrospongyák, természetes pamuttal dúsítva a gyermek bőrének a legkényelmesebb és leggyengédebb kezelést nyújtsák


Bőr típusa:
Nagyon érzékeny bőrű gyermekeknek

Tartalma:
63 db


Összetétel

Aqua, Simmondsia chinensis magolaj, PEG-40 hydrogenated castor oil, Butylene glycol, Citric acid, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Nátrium benzoát, Benzil-alkohol


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
63 db Kész!
Specifikus jellemzők
Természetes olajokkal Kész!
Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!
Illat
Illatmentes Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
63 db Kész!

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők
Természetes olajokkal Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!

Illatanyag

Illat
Illatmentes Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.
Termékek: NIVEA 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY NIVEA Pure & Sensitive 63 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Baby Pure & Sensitive 63 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA BABY Pure & Sensitive 63 ks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ