30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BABYMOOV YOO-Feel

Termékkatalógus
BABYMOOV YOO-Feel
5 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 250 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, vox funkció, éjjellátás, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× Lítium újratölthető elem)
Kód:  BABY11190 Termékszám:  3661276155985

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABYMOOV YOO-Feel

Biztosítsd gyermeked maximális biztonságát a kiságyban. A kiváló Babymoov bébiőr képet és hangot is képes eljuttatni hozzád. Ugyanis egy kamerával ellátott bébiőrről van szó. A tökéletesen tiszta hangot garantálja, hogy a hang átvitele digitális jelként folyik, és hatótávolsága akár 250 m is lehet. Ennek a bébiőrnek sok csatornája van, és az analógoktól eltérően nagyobb frekvencián dolgozik, ezért a városba is elviheted, ahol általában nagyobb a veszélye a jel zavarásának. De ha a jel véletlenül mégis megszakad vagy eltűnik, a berendezés okos hangjelzéssel figyelmeztet rá. A fő egység tápellátását elem vagy a konnektor biztosítja, a gyermek egységét pedig a konnektor. A kiváló Lítium újratölthető elem könnyen feltöltődik, amint kell.

Bébiőr BABYMOOV YOO-Feel Lifestyle
Bébiőr BABYMOOV YOO-Feel Jellemzők/technológia

Az elsőrangú BABYMOOV YOO-Feel babamonitor mérvadó funkciói

  • Babymoov video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • A hang digitális átvitele
  • A lefedettség hatótávolsága akár 250 m
  • A minőségi Babymoov bébiőr mindkét irányban tud kommunikálni
  • Belsejében éjjellátót is rejt
  • A kitűnő Babymoov bébiőr vetítéssel vagy hangokkal megkönnyíti az elaltatást
  • A bébiőr szülő egységének tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A bébiőr gyermek egységének energiaforrása: hálózat (230 V)
  • Tartalék áramforrásként lítium újratölthető elem szolgál

A kiváló Babymoov bébiőr népszerű funkciói

A modern technológiáknak köszönhetően a bébiőrök már nemcsak a zajok egyszerű figyelését szolgálják. Az eszközben rendelkezésre áll az éjjellátó mód, amelyet arra használhatsz, hogy az éjszakai órákban ellenőrizd a gyermeked. A minőségi Babymoov bébiőrről nem hiányzik a kétirányú adatátvitel mód. Így amint észreveszed, hogy a gyermek mozgolódik az ágyban és nem akar aludni, beszélhetsz hozzá a bébiőrön keresztül, és ezáltal megnyugtathatod. A szobában uralkodó nagyobb zajszint sem fog zavarni, egyszerűen csak növeled a bébiőr hangerejét. Az ötletes altatás mód univerzális segédeszközzé változtatja a bébiőrt. Ezért a kiváló Babymoov bébiőr nemcsak ellenőrzést biztosít a kisbaba felett, hanem elalvás előtt még egy altatódalt is le tud játszani neki.

Bébiőr BABYMOOV YOO-Feel Jellemzők/technológia

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Elemek

Elemek típusa
Lítium újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
250 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Vox funkció, Éjjellátás, Megvilágítás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYMOOV YOO-Feel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYMOOV Video monitor YOO-FEEL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYMOOV YOO-Feel.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ