AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez

Termékkatalógus
Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez
4,7 9 értékelés
Légzésfigyelő - az érzékelő pad segít megvédeni az újszülötteket egy éves korig
Kód:  FOB427 Termékszám:  7290004018368 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez Megszűnt

Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez

A legjobbat szeretné a gyermekének, és szeretne mindig meggyőződni a biztonságáról? A gyermek első életévében különböző veszélyeknek van kitéve, amelyek között megtalálható a rendszertelen, vagy a teljesen megszűnő légzés is. Ennek oka lehet megfázás, láz és más betegségek is, de szélsőséges esetben még az S.IDS. is okozhatja (hirtelen bölcsőőhalál szindróma), ami az egy évesnél fiatalabb gyermekek halálának leggyakoribb okozója. Bár az orvostudomány még nem ismeri ennek a szindrómának a megoldását, mindez előre kiküszöbölhető a légzési problémák korai felismerésével, hogy megmentse a gyermekét. A Babysense készülék figyelmezteti Önt a lehetséges veszélyekre, és segít a szülőknek a  légzési problémákhoz kapcsolódó kockázatok leküzdésében.

Hogyan működik?

  • Helyezze az érzékelőt a kiságyba a matrac alá 
  • Folyamatosan közvetíti az információkat a vezérlőegységnek, amely kiértékeli azokat 
  • Veszély esetén a riasztó egység aktiválódik ( ha a baba 20 másodpercig nem vesz levegőt vagy a légzése 10 légzés ráta alá esik percenként)
  • Bármilyen változást jelez a szülőknek
  • Megtanulhatja az elsősegély módját a mellékelt DVD-ről

Nincsenek korlátozások

Az érzékelő pad minden típusú matrachoz használható anélkül, hogy az zavarná a baba kényelmét, hiszen soha nem ér gyermekéhez.  A vezérlő egységet csatlakoztathatja egy vagy két alátéthez, attól függően, hogy milyen nagy az érzékelésre szánt terület mérete. Idősebb korban ajánlott egy második alátét megvásárlása. A termék ártalmatlan, nem tartalmaz káros ftalátokat.

Legyen mindig éber

A készülék könnyen telepíthető és csatlakoztatható, nem igényel speciális karbantartást. Gyermeke teljes biztonságának érdekében  a légző monitor hangos riasztás funkcióval és akkumulátor állapotjelző funkcióval is el van látva. Így nem következhet be, hogy véletlenül, energia hiányában lemerül a készülék.  Négy AA elem biztosítja a működését, amelyet külön kell megvásárolnia. A csomag tartalmaz egy vezérlőegységet, egy érzékelő alátétet, egy csatlakozó vezetéket és egy oktató DVD-t is, amely megtanítja, hogyan kell elsősegélyt nyújtani a gyermekek esetében.

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babysense 1 + DVD První pomoc dětem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ