A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

BAYBY BBM 7020 Digitális kamerás bébiőr

Termékkatalógus
BAYBY BBM 7020 Digitális kamerás bébiőr
4,0 4 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 250 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, vox funkció és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek és szülői egység tápellátása hálózati (230 V) és akkumulátoros (2× Li-ion újratölthető - a csomagban)
Kód:  BABY0308 Termékszám:  8590669181001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BAYBY BBM 7020 Digitális kamerás bébiőr

Akarja, hogy a gyermeke felügyelet alatt legyen még akkor is, amikor éppen a hálószobában alszik? Szeretne egy kellemes barbecue estét a kertben, de nem akarja magára hagyni az alvó babát a házban? Illetve egyszerűen csak gyakran autózik a gyerekkel együtt és szeretné figyelemmel kísérni, mi történik közben a hátsó ülésen? Akkor a megfelelő megoldás az kétirányú Baybe BBM 7020 játék méretű video kamera, amely vigyáz a gyermekére az Ön távollétében. A jeladás hatótávolsága 250 méter, így biztonságosan mozoghat a kertben is. A CMOS-t különböző szögekbe állíthatja, és beállíthatja a hangerőt és a fényerőt az Ön igényeinek megfelelően. A kétirányú közvetítésnek köszönhetően kényelmesen beszélhet a gyermekhez a saját hangján, vagy lejátszhatja 8 altatódal egyikét. A babamonitor figyelemmel kíséri a szobahőmérsékletet is a szobában. A színkódolt LCD képernyő megkönnyíti a funkciók és a beállítások közötti tájékozódást.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétirányú videokamera
  • LCD képernyő
  • Állítható CMOS kamera
  • Nagy érzékenységű mikrofon
  • Átviteli frekvencia 2,4 Ghz
  • VOX funkció - csak a hang rögzítésekor vált
  • Szülő egység övcsipesszel és állvánnyal
  • 8 altató
  • A hőmérséklet megjelenítése a gyermek körül
  • Hőmérséklet-ellenőrzés a megadott tartományon belül
  • Időzítő 30 perc és 4 óra között
  • ECO MODE - így az akkumulátor em merül annyira
  • Tartomány 250 m-ig

VOX

Ez a funkció lehetővé teszi a hangvezérelt átviteli módot, 3 érzékenység-szint választhtó, vagy teljesen leállíthatja a funkciót. Ebben a módban a babamonitor mindig megszólal, ha hangot érzékel. Ha nincs hang, a babamonitor automatikusan ECO módba vált. Ez csökkenti az átviteli teljesítményt és biztosítja az energiatakarékos működést.

Mindent tartson kézben

A BAYBY BBM 7020 készülék nem csak a baba és az alvás áttekintésére képes, hanem a sok másra is. A készülék figyelemmel tudja kísérni a gyermek körüli hőmérsékletet, és figyelmezteti Önt arra, hogy a beállított minimális érték alá esik-e vagy meghaladja-e a beállított maximális értéket. A praktikus időzítő használatával 30 percről 4 órára állíthatja be az etetés megkezdéséhez szükséges időt. A babaegység fényképezőgépe automatikus éjjellátó funkcióval van ellátva - a szoba világításának szintjétől függően a beépített LED világítás be- és kikapcsol. Az automatikus bekapcsolás funkció kikapcsolható vagy bekapcsolható.

A csomag tartalma:
1 szülői egység
1 bébiegység
2 újratölthető 3,7 V-os Li-Ion akkumulátor 800 mAh kapacitással szülő és gyermek egységekhez
1 adapter az alapegység hálózati aljzatába
1 adapter a gyermekegység hálózati aljzatához

 

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
2 db Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
250 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Vox funkció, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BAYBY BBM 7020 Digitális kamerás bébiőr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYBY BBM 7020 Digitalní video chůvička. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ