A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BELLA Baby Happy Midi 3-mas méret (72 db)

Termékkatalógus
BELLA Baby Happy Midi 3-mas méret (72 db)
4,9 59 értékelés
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 3, gyermek súlya 5 - 9 kg, 72 darab a csomagban, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, parfümmentes, klórmentes és tépőzáras - 87,36 Ft/db
Kód:  PLN108 Termékszám:  5900516602864 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Baby Happy Midi 3-mas méret (72 db)

A Bella Baby Happy egy modern, légáteresztő pelenka kisbabák számára. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek pontosan igazodnak egy 5–9 kg testsúlyú baba fejlődési szakaszához. A babák ekkor kezdenek a másik oldalukra fordulni és többet mozogni, így a fokozottabb aktivitáshoz való kényelmesebb pelenkára van szükségük. A 3-as méretű Happy Midi pelenkák új, speciális 360°-os komfortrendszerrel vannak ellátva, mely az elasztikus elemek mellett anatómiai nedvességfelszívó magot tartalmaz. Ezeknek köszönhetően a pelenka kényelmes, tökéletesen illeszkedik a babára, emellett kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik és puha. Lásd el babádat ezzel a minőségi pelenkával, hogy játék és alvás közben egyaránt maximális kényelmet élvezhessen!

A Happy Midi pelenka jellemzői:

  • Anatómiai nedvességfelszívó magot tartalmaz, amelynek köszönhetően a pelenka tökéletesen illeszkedik a babára a lábak közötti területen, és nem okoz kényelmetlenséget mozgás közben
  • A nemszőtt anyagből készült Quick Dry réteg maximálisan felszívja a pelenkába került nedvességet, így a baba bőre száraz és irritációmentes marad
  • Rugalmas Flexi Fit rendszer - a széles derékpánt és a széles elasztikus tépőzár gondoskodik arról, hogy a pelenka tökéletesen illeszkedjen a babára, kivételesen nagy szabadságot biztosítva a mozgáshoz anélkül, hogy nyomná a baba érzékeny pocakját
  • Légáteresztő technológia - biztosítja, hogy a pelenkát átjárja a levegő, így a baba bőre friss levegővel érintkezik. Megelőzi továbbá a bőr kidörzsölődését és minimálisra csökkenti a pelenkakiütések kockáztatát.
  • A 3-as méretű Happy Midi pelenkák 5–9 kg közötti babák számára ajánlottak

A pelenkák a babák mindennapjainak nélkülözhetetlen részei. Fontos, hogy védjék a kicsik bőrét a fájdalmas kipirosodástól és a pelenkakiütésektől. A kisbabák érzékeny bőre hajlamos az irritációra, de a minőségi pelenkák esetében a megfelelő időközönkénti peluscsere is kellő védelmet biztosíthat ellene. A csomag 72 pelust tartalmaz, amelyek gondoskodnak a baba kényelméről és tisztán, szárazon tartják a popsiját. Az elasztikus tépőzárral a pelenkák könnyedén könnyedén zárhatók és nyithatók!


 

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
72 db Kész!
Méret
3 Kész!
Gyermek min. súlya
5 kg Kész!
Gyermek max. súlya
9 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
72 db Kész!

Méret

Méret
3 Kész!

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya
5 kg Kész!
Gyermek max. súlya
9 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nedvességjelző, Ergonómikus abszorbens mag, Parfümmentes, Klórmentes, Tépőzáras Kész!
Bekapcsolás
Tépőzáras Kész!

Típus

Típus
Hagyományos pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BELLA Baby Happy Midi 3-mas méret (72 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELLA Baby Happy Midi vel. 3 (72 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BELLA Baby Happy Midi veľkosť 3 (72 ks).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ