AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BELLA Baby Happy 4-es méret Maxi (264 db)

Termékkatalógus
BELLA Baby Happy 4-es méret Maxi (264 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 4 és 5, gyermek súlya 8 - 18 kg, 264 darab a csomagban, hipoallergén - 96,17 Ft/db
Kód:  PLN140s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Baby Happy 4-es méret Maxi (264 db)

A vidám képekkel díszített, modern Bella Baby Happy Maxi 4 légáteresztő pelenkák 8-18 kg-os gyermekek számára készültek. Zöld tea kivonatot tartalmaznak, amely elsősorban gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását és semlegesíti a szagokat. A nedvszívó Magic Green magréteg a folyadékot a pelenka teljes hosszában eloszlatja és zselévé alakítja. A Bella Baby Happy minőségi pelenkák rendelkeznek továbbá könnyen rögzíthető tépőzárakkal is, amelyek maximális mozgásszabadságot biztosítanak a gyermek számára. A combok körüli rugalmas szélek és a hátsó részen elhelyezett pánt szintén biztosítják a gyermek kényelmét a használat során.

A Bella Baby Happy Maxi pelenkák legfontosabb jellemzői, méret: 4 (8-18) kg, 264 darab

  • Bella Baby Happy minőségi pelenka a baba kényelme érdekében. 
  • Olyan gyermekek számára készült, akik már önállóan ülnek és mozognak. 
  • A zöld tea kivonat gyulladáscsökkentő hatással bír. 
  • Anatómiai nedvszívó Anatomical Core-t tartalmaz, amelynek köszönhetően a pelenka ideálisan alkalmazkodik a testhez az ágyékrészben, és nem okoz kellemetlenséget a mozgás során.
  • A Quick Dry nem szőtt anyag maximalizálja a nedvesség felszívódását a pelenka teljes hosszában, így a baba bőre száraz marad és nem lesz irritált. 
  • Rugalmas Flexi Fit rendszer - széles derékpánt és elasztikus tépőzár - garantálja a teljes testre való illeszkedést, kivételes mozgásszabadságot biztosít, ugyanakkor nem nyomja a hasat.
  • Air Flow technológia - biztosítja a pelenka légáteresztő képességét, engedi, hogy a bőr hozzáférjen a friss levegőhöz, ily módon megelőzhető a pelenkakiütés és minimalizálható a bőr kipirosodásának a kockázata.
  • Nem tartalmaz klórt és latexmentes termék. 
  • A Happy Maxi 4 pelenkát 8 és 18 kg közötti gyermekek számára tervezték.

Flexi rendszer és Magic green réteg

E két tulajdonság kombinációja maximális kényelmet biztosít a gyermekek számára mozgás közben: a pelenka tökéletesen alkalmazkodik a testhez és megbízhatóan védi a bőrt. A baba finom és érzékeny bőre teljesen száraz marad a zöld tea kivonatot tartalmazó Magic Green rétegnek köszönhetően. A lélegző, nedvszívó mag megvédi a babapopsit a pelenkakiütésektől. Biztosítja a folyadék eloszlását a pelenka teljes felületén. A Flexi System széles, visszazárható tépőzárral, rugalmas szélekkel és magasra szabott oldalakkal rendelkezik.

Mennyiség:
264


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
264 db Kész!
Méret
4, 5 Kész!
Gyermek min. súlya
8 kg Kész!
Gyermek max. súlya
18 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
264 db Kész!

Méret

Méret
4, 5 Kész!

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya
8 kg Kész!
Gyermek max. súlya
18 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hipoallergén Kész!

Típus

Típus
Hagyományos pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BELLA Baby Happy 4-es méret Maxi (264 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELLA Baby Happy vel. 4 Maxi (264 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BELLA Baby Happy veľkosť 4 Maxi (264 ks).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ