A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

BELLA Baby Happy Mini 2-es méret (78 db)

Termékkatalógus
BELLA Baby Happy Mini 2-es méret (78 db)
4,8 32 értékelés
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 2, gyermek súlya 3 - 6 kg, 78 darab a csomagban, nedvességjelző, köldökcsonk kivágás, parfümmentes, klórmentes és tépőzáras - 71,67 Ft/db
Kód:  PLN106 Termékszám:  5900516602840

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Baby Happy Mini 2-es méret (78 db)

A Bella Baby Happy pelenkák modern, légáteresztő anyagból készültek újszülötteknek. Olyan jellemzőkkel bírnak, amelyet kifejezetten az újszülött korosztály számára fejlesztettek ki 3 és 6 kg testúly között. A Happy Mini (2) pelenkák egy új design, az "EARLY CARE SYSTEM" (Korai gondoskodás renszere) részei, mely a puhaságra helyezi a fő hangsúlyt és az érzékeny újszülött bőr irritációinak, kipirosodásának elkerülését tekinti legfontosabbnak. Vásároljon minőségi pelenkát kicsinyének, hogy maximális kényelmet biztosítson számára!

Az EARLY CARE SYSTEM - Korai gondoskodás rendszere

  • Légáteresztő - lehetővé teszi, hogy friss levegő érje a baba bőrét, megelőzve a kidörzsölődést és minimálisra csökkentve a bőrirritáció lehetőségét.
  • Prémium szárazság - speciális, bordázott felülettel, mely elvezeti a nedvességet és gyors felszívódást biztosít, növelve a szárazságérzetet és komfortot.
  • Extra puhaságú réteg - a pelenka puha külső rétege kivételesen lágy érzetet és kényelmet biztosít
  • Nedvesség indikátor - segít, hogy a baba bőre bizonyosan mindig száraz maradjon. A színváltó jelzés figyelmezteti a szülőket, hogy a pelenka cserére szorul.
  • Happy Mini (2) - pelenka 3-6 kg súlyú újszülötteknek
  • Speciális kivágással a gyógyulóban lévő köldök számára a pelenka elején, mely biztosítja, hogy levegő érje a köldökcsonkot, így védve ez az érzékeny területet az irritációktól.
  • A rugalmas és puha tépőzár az elasztikus, fodrozott szélekkel együttműködésben biztosítják, hogy a pelenka jól működjön, s hogy a tartalma biztonságosan belül maradjon.

Az újszülött bababőr roppant érzékeny, s ki van téve az irritációnak, így különösen fontos, hogy finom minőségű pelenkát válasszunk, s hogy gyakran cseréljük azt. A Happy Mini pelenkák nedvesség indikátora lehetővé teszi, hogy a szülő pontosan tudja, mikor kell pelust váltani. A csomag 78 darabos, s Önnel karöltve gondoskodik majd kisbabájáról. Használjon magas minőségű terméket, hogy megkönnyítse a pelenkázást, s hogy a picinek tökéletes kényelmet biztosíthasson!

Legfőbb jellemzői:

  • Mérete 2-es, 3-6 kg - újszülötteknek
  • Légáteresztő és kényelmes
  • Nedvesség indikátor
  • Anatómiailag formált, nedvszívó maggal
  • Latex-mentes
  • Tépőzáras, többször nyitható, zárható
  • A nedvességet gyorsan felszívja és elvezeti
  • Száraz érzést nyújt a babának
  • Színes képekkel

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Darabszám
78 db Kész!
Méret
2 Kész!
Gyermek min. súlya
3 kg Kész!
Gyermek max. súlya
6 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Darabszám

Darabszám
78 db Kész!

Méret

Méret
2 Kész!

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya
3 kg Kész!
Gyermek max. súlya
6 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nedvességjelző, Köldökcsonk kivágás, Parfümmentes, Klórmentes, Tépőzáras Kész!
Bekapcsolás
Tépőzáras Kész!

Típus

Típus
Hagyományos pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.
Termékek: Bella Baby Happy 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BELLA Baby Happy Mini 2-es méret (78 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELLA Baby Happy Mini vel. 2 (78 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BELLA Baby Happy Mini veľkosť 2 (78 ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BELLA Baby Happy Mini Windeln - Größe 2 (78 Stück). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BELLA Baby Happy Mini Windeln - Größe 2 (78 Stück).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ