30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Beurer BY 52 Üvegmelegítő

Termékkatalógus
Beurer BY 52 Üvegmelegítő
4,2 20 értékelés
Cumisüveg melegítő - automatikus kikapcsolás, digitális, több fokozatú melegítés, kijelzős, nagyon egyszerű használat és melegen tartó funkció
Kód:  BEU435a Termékszám:  4211125954024

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer BY 52 Üvegmelegítő

A praktikus Beurer BY 52 üvegmelegítő segít neked felmelegíteni a cumisüvegben gyermeked ételét. A tiszta LED kijelzőn egyszerűen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet, és az ételt egy kis idő alatt felmelegíti, továbbá még melegen is tartja. A készülék egy automatikus kapcsolóval rendelkezik, és egy emelő segíti az üveg kivételét. Nagyon egyszerű tisztítani, és kompatibilis minden hagyományos cumisüveggel és palackkal.

Műszaki adatok:

Típus:
Cumisüveg-melegítő

Jellemzők:
Egyenletesen és gyosan melegíti az üvegeket
Fenntartja a beállított hőmérsékletet
Emelő könnyíti az üvegek kivételét
Kivágott
LED kijelző

Méretek:
14 x 13,75 cm

Tömeg:
475 g

Paraméterek

Funkció
Automatikus kikapcsolás, Digitális, Több fokozatú melegítés, Kijelzős, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció Kész!
Típus
Melegítő Kész!
Tápegység
Hagyományos hálózati Kész!

Funkció

Funkció
Automatikus kikapcsolás, Digitális, Több fokozatú melegítés, Kijelzős, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció Kész!

Típus

Típus
Melegítő Kész!
Tápegység
Hagyományos hálózati Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

https://www.alza.hu/maxi/beurer-by-52-d2294145.htm Felbontott termék, amely 50%-al drágább, mint ugyanitt újan megvásárolva... https://www.alza.hu/maxi/beurer-by-52-uvegmelegito-d2268772.htm Érdeklődöm, hogy ezt esetleg valamilyen filmsztár vagy híresség bontotta fel, hogy ennyivel drágább, mint az új? És erről tudnak tanúsítványt adni?

Kérdések és válaszok: Beurer BY 52 Üvegmelegítő
Kiegészítők: Beurer BY 52 Üvegmelegítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BY 52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer BY 52.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ