A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

BIOMED Biocomplex 100 g

Termékkatalógus
BIOMED Biocomplex 100 g
4,7 100 értékelés
Fogkrém - fluoridmentes, természetes és BIO, ínyvédelem, zománcvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra
Változat
Kód:  ZUB742 Termékszám:  7640170370034

BIOMED Biocomplex 100 g

A BIOMED természetes fogkrém gondoskodik a fogaid és a fogínyed kifogástalan ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium karbonátot, amely kárt tehet a fogzománcban és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot sem, amely esetenként allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban folytatott tanulmányok igazolják. A márka fogkrémei a természetes kozmetikumok szabványainak tanúsítványát is elnyerték. Ideális várandós vagy kisgyermekes anyukáknak és gyermekeknek is 6 éves kortól.

A BIOMED Biocomplex 100 g-os fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A BIOMED tökéletes fogápolást biztosít
  • A fogkrém természetes összetételű
  • Vegánok számára is alkalmas
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Megerősíti a fogzománcot
  • A Biocomplex fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, mégis kíméletes

A fluoridmentes BIOMED Biocomplex fogkrémet kifejezetten az érzékeny fogak számára fejlesztették ki. Eredményesen tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak. A benne található banán és nyírfalevél kivonatok megnyugtatják az ínyt. A kamillakivonat harcol a rossz lehelet ellen. A zsálya, az eukaliptusz, a rozmaring és a cédrusfa olaja gondoskodik az egészséges ínyről, és kellemes, természetes illattal lepnek meg. A kalcium-hidroxiapatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi méretű fogkrémet a fogkefére és gyengéden mosd meg a fogadat és a fogínyedet. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Salvia Officinalis Leaf Extract, Zinc Citrate, Aroma, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Menthol, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Rosa Canina Fruit Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Arginine, Chamomilla Recutita Flower Extract, Populus Tremuloides Bark Extract, CI 75810, Helianthus Annuus Seed Oil, Trans-Anethole, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Salvia Officinalis Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Polysorbate 80, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!
Tulajdonságok
Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO Kész!
Kategória
Fogápolás Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO Kész!

Kategória

Kategória
Fogápolás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOMED Biocomplex 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Biocomplex 100 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOMED Biocomplex 100 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ