A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BIOMED Superwhite 500 ml

Termékkatalógus
BIOMED Superwhite 500 ml
4,8 25 értékelés
Szájvíz - fluoridmentes , fogszuvasodás ellen, ínygyulladás ellen, alkoholmentes és fehérítés, 500 ml - 3 580 Ft/1 l
Változat
Kód:  ZUB747 Termékszám:  7640168931032

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIOMED Superwhite 500 ml

A Biomed Superwhite szájvíz 98%-ban természetes nyersanyagokból készült. Útifűmaghéj illetve nyírfalevél kivonatot tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatással bírnak és védik a fogakat a fogszuvasodástól. A Biomed Superwhite  szájvíz ideális a felnőtteknek és gyermekek számára is 6 éves kortól. A legjobb eredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy használd együtt a Biomed Superwhite fogkrémmel. 

A Biomed Superwhite szájvíz legfontosabb jellemzői

  • A szájvíz 98% -ban természetes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint és más agresszív vagy szintetikus anyagokat
  • A Biomed Superwhite útifűmaghéj, nyírfalevél és kókusz kivonattal készült
  • A szájvíz gyulladásgátló hatással bír, felveszi a harcot a lepedékkel és a fogszuvasodással, erősíti a fogzománcot
  • A Biomed Superwhite szájvíz felnőtteknek és 6 éves kortól gyermekeknek is alkalmas

Kizárólag természetes hatóanyagokkal

Az útifűmaghéj és nyírfalevél kivonat mellett a Biomed Superwhite szájvíz további aktív hatóanyagokat is tartalmaz, mint például az l-arginin és a több ásványból álló aktív komplex. Utóbbi magában foglalja a cinket, rezet és magnéziumot, ezek megerősítik és regenerálják a fogzománcot. A papajából kinyert papain enzim hatékonyan oldja fel a lepedéket. A kókusz fermentált kivonata és a tejsavbaktérium antibakteriális hatással bír. A Biomed Superwhite szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőszereket, SLS-t, parabéneket, agresszív fehérítőszereket és súroló hatású hatóanyagokat vagy szintetikus színezékeket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges felhígítani. Öblögess a szájvízzel körülbelül egy percig, majd köpd ki azt. Ne öblítsd ki a szádat. Használd minden nap a fogak és a fogíny egészségéért.

Figyelmeztetés:
Ne nyeld le.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Lactobacillus, Xylitol, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Menthol, Papain, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aroma, Arginine, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate. Fluoride free.

Aktív összetevők:
útifűmaghéj kivonat, nyírfalevél kivonat, kókusz kivonat, tejsavbaktérium, papain enzim, l-arginin és több ásványból álló aktív komplex, amely magában foglalja a cinket, rezet, magnéziumot


Paraméterek

Űrtartalom
500 ml Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fluoridmentes , Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes, Fehérítés Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fluoridmentes , Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes, Fehérítés Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOMED Superwhite 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Superwhite 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOMED Superwhite 500 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ