Akvizice ApF HU Shop roku

BIOMED Well Gum 500 ml

Termékkatalógus
BIOMED Well Gum 500 ml
4,8 26 értékelés
Szájvíz - fluoridmentes , fogszuvasodás ellen, ínygyulladás ellen és alkoholmentes, 500 ml - 3 580 Ft/1 l
Változat
Kód:  ZUB745 Termékszám:  7640168930639

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIOMED Well Gum 500 ml

A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ig természetes nyersanyagokból készült. Illóolajokat és zsálya, útifű illetve nyírfalevél kivonatot tartalmaz, amelyek antibakteriális és gyulladásgátló hatással bírnak. Már 4 hét rendszeres használat után megtapasztalhatod ebben a különleges termékben található gyógynövények és ásványi hatóanyagok jótékony hatását a fogínyeden. A Biomed Well Gum szájvíz ideális a felnőtteknek és gyermekek számára is 6 éves kortól. A legjobb eredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy használd együtt egy Biomed fogkrémmel, mint például a Biomed Biocomplex.

A Biomed Well Gum szájvíz főbb jellemzői

  • A szájvíz 99% -ban természetes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint és más agresszív vagy szintetikus anyagokat
  • A Biomed Well Gum zsályával, útifűvel, nyírfalevéllel és ananász kivonattal készült
  • A szájvíz antibakteriális és gyulladásgátló hatással bír, felveszi a harcot a lepedékkel és a fogszuvasodással, erősíti a fogzománcot
  • Egészséges fogíny mindösszesen 4 hetes rendszeres használat után
  • A Biomed Well Gum szájvíz felnőtteknek és 6 éves kortól gyermekeknek is alkalmas

Kizárólag természetes hatóanyagokkal

A zsálya, útifű és nyírfalevelek mellett a Biomed Well Gum szájvíz 5 antioxidáns hatású illóolajat tartalmaz (eukaliptusz, ánizs, cédrus, rozmaring és szegfűszeg), illetve más aktív hatóanyagokat is, mint például az l-arginin és a több ásványból álló aktív komplexum. Utóbbi magában foglalja a cinket, rezet és magnéziumot, ezek megerősítik és regenerálják a fogzománcot. Az ananász kivonatból kinyert bromelán enzim hatékonyan oldja fel a lepedéket és szünteti meg a baktériumok szaporodását. A Biomed Well Gum szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőszereket, SLS-t, parabéneket, agresszív fehérítőszereket és súroló hatású hatóanyagokat vagy szintetikus színezékeket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges felhígítani. Öblögess a szájvízzel körülbelül egy percig, majd köpd ki azt. Öblítsd ki a szádat. Használd minden nap a fogak és a fogíny egészségéért.

Figyelmeztetés:
Ne nyeld le.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Salvia Officinalis Leaf Water, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aroma, Arginine, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Glycerin, Benzyl Alcohol, SodiumBenzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 19140, CI 42090, Limonene, Eugenol, Linalool. Fluoride free.

Aktív összetevők:
l-arginin és több ásványból álló aktív komplexum, amely magában foglalja a cinket, rezet, magnéziumot, brómelán ananász kivonatot


Paraméterek

Űrtartalom
500 ml Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fluoridmentes , Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fluoridmentes , Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOMED Well Gum 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Well Gum 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOMED Well Gum 500 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ