Biophy sminkeltávolító - 200 ml

Termékkatalógus
Biophy sminkeltávolító - 200 ml
5 2 értékelés
Sminklemosó - tej - 8 450 Ft/1 l
Kód:  DKO079 Termékszám:  3286011149694

Biophy sminkeltávolító - 200 ml

Aloe Vera és hibiszkusz

A Biophy Aloe Vera és hibiszkusz kivonatot tartalmazó természetes arcápoló alkalmas az arc és a szemek környékére. Az organikus eredetű termék gyengéden eltávolítja a sminket, szennyeződéseket. Alkalmas nagyon érzékeny szemek területére is. Tisztítja, megnyugtatja, rgyogóvá és energikussá teszi a bőrt. Szemészetilegtesztelt, nem irritálja a szemeket. Nem tartalmaz parabént, szilikont és mesterséges színezéket. A terméket nem tesztelték állatokon.

A természetes Biophy smink eltávolító támogatja a bőr természetes védekező képességét, kisimítja a ráncokat és serkeni a sejtek megújulását. A természetes összetevőknek hála bőröd nem csupán tökéletesen tiszta lesz, de az öregedési folyamata is lelassul!

Hatások

  • Tökéletesen tisztít és eltávolítja a sminket
  • Megnyugtatja a bőrt
  • Élénkíti a bőrt és eltávolítja a feszültség jeleit
  • Védi a bőrt a káros UV-sugaraktól
  • Serkenti a bőr megújulását és fiatalodását

Hatóanyagok

  • Aloe Vera - támogatja a szervezet természetes védekező képességét antioxidánsokkal, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől és fenntartja a normális bőr állapotát
  • Hibiszkusz virág kivonat - nagy mennyiségben tartalmaz gyümölcssavakat, amelyek élénkítik és hidratálják a bőrt, antocianinokban és flavonoidokban gazdag, amely védi a bőrt az UV sugárzástól és megelőzi a DNS károsodását a sejtmagvakban, kisimítja a ráncokat, eltőnteti a redőket, serkenti a megújuást és megfiatalodást, antioxidáns tartalma lassítja a bőr öregedését

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Alkalmazás:
Tiszta törlőkendővel vidd fel, majd körkörös mozdulatokkal távolítsd el a sminket az arc és a nyak területéről. A szemhéj és a belső illetve külső szemzug tisztítását csukott szemmel végezd. Addig ismételd meg a folyamatot, amíg a törlőkendő tiszta nem marad. 

Kiszerelés:
200 ml

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Terméktípus
Arctisztító tej Kész!
Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Típus

Terméktípus
Arctisztító tej Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Biophy sminkeltávolító - 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOPHA Make-up removal lotion 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOPHA Make-up removal lotion 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ