A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml

Termékkatalógus
BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml
5 1 értékelés
Férfi arckrém - normál bőrre, hatás: hidratáló, kifejezetten a férfiak bőrének speciális igényeihez kifejlesztetve - 293 800 Ft/1 l
Kód:  KSMU0183 Termékszám:  3605540945285
BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml Megszűnt

BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Az Homme Total Recharge gél hatékonyan hidratálja, táplálja és revitalizálja a férfiak arcbőrét. Ez az energetizáló készítmény felélénkíti a bőrt, megszünteti a fáradt hatást, és helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát. Megbízható védelmet nyújt egész napra a külső káros hatások ellen. Ápold bőrödet, a szép és egészséges bőr nem csak a nők privilégiuma!

A férfi és a női bőr egyaránt szenved a folyamatos napi stressztől, a szennyezett környezettől és az időjárástól. Ez a gyengéd hidratáló kellemesen felfrissíti az arcbőrt, megadja neki a szükséges hidratálást, valamint rugalmassá és puhává teszi.  Rendszeres használata megakadályozza a férfi arcbőr korai öregedését és megereszkedését. Frissítsd fel fáradt arcodat ezzel a hidratálóval, amely egész napra energiával látja el a bőrödet!

Bőrtípus:
Minden típusú férfi arcbőrre.

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrödre reggel és este, masszírozd be alaposan, és hagyd, hogy beszívódjon. 


Térfogat:
50 ml

Összetevők:
Aqua, mentha piperita leaf water, alchol denat, glycerin, cyclohexasiloxane, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, panax ginseng extract, carbomer, caffeine, sodium hydroxide, silica silylate, paullinia cupana seed extract, adenosine, ascorbyl glucoside, propylene glycol, spirulina platensis extract, capryl glycol, vitrosilla ferment, trisodium ethylenediamine disuccinate, biosaccharide gmu-1, xanthan gum, menthol, ethyl menthane carboxamine, polysilicone-11, tocopherol, phenoxyethanol, CI14700, CI 19140, linalool, alpha-isomethyl ionone, limone, hydroxycitronellal, butylphenyl methylpropional, nexyl cinnamal, parfum

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Arckrém, gél, folyadék Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ