Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Bourjois 123 Perfect CC krém és korrektor SPF15 - 32 Beige Clair 30 ml

Termékkatalógus
Bourjois 123 Perfect CC krém és korrektor SPF15 - 32 Beige Clair 30 ml
4,8 4 értékelés
CC krém - nők számára, nappali, bőrtípus: normál, hatás: színezett, 30 ml - 106 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL1382c Termékszám:  3052503573205 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bourjois 123 Perfect CC krém és korrektor SPF15 - 32 Beige Clair 30 ml Megszűnt

Bourjois 123 Perfect CC krém és korrektor SPF15 - 32 Beige Clair 30 ml

A Bourjois 123 Perfect CC SPF15 egy színkorrekcióért felelős krém, amely tökéletesen hidratálja és megfiatalítja az arcbőrt. Ez az egyedülálló krém kiválóan egyesíti az arckrém és a korrektor nagyszerű funkcióit. Egyetlen egyszerű mozdulat is elég ahhoz, hogy ez a krém hibátlan és egységes kinézetet biztosítson. 100%-ban elfedi a bőrhibákat, és akár 24 órán keresztüli hidratáltságot nyújt!

Ez az arckrém elfedi a kisebb bőrhibákat, és tökéletesen egységes színárnyalatot biztosít. Kiválóan tisztít, és élettel telivé teszi a bőrt. Az SPF 15 fényvédő faktor megfelelő védelmet nyújt a káros UV-sugárzással szemben. A krém használata után a bőr 
kisimulttá és természetes hatásúvá válik. Korrigáló pigmentjeinek hála a krém tökéletesen fedi el az apróbb bőrhibákat. Használata minden bőrtípusra ajánlott. A krém a hidratálás mellett a krém a napfénnyel szemben is védelmet nyújt. Kényeztesd magad ezzel az egyszerűen használható, mégis maximális hatékonysággal rendelkező krémmel! Arcbőröd egyenletessé, természetessé, és tökéletesen gyönyörűvé válik!



Aktív összetevők:

  • Hidratáló összetevők a száraz bőr ápolására-
  • SPF 15 megvédi a bőrt a káros napsugárzástól.
  • A különleges korrekciós pigmentek elrejtik a fáradtság jeleit, a bőrpírt és a pigmentfoltokat.


Színárnyalat:
32 Beige Clair

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használata:
Kis mennyiségben vidd fel az arcőrödre, és egyenletesen oszlasd el.

Űrtartalom:
30 ml

Összetevők:
AQUA (WATER), TITANIUM DIOXIDE (CI77891), CAPRYLYL METHICONE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYL TRIMETHICONE, PEG-10DIMETHICONE, PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SACCHARIDE ISOMERATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRONOXIDE (CI77492), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, DISODIUM STEAROYLGLUTAMATE, IRON OXIDE (CI77491), PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAMELLIA SINENSISLEAF EXTRACT, CHROMIUM OXIDE GREEN (CI77288), PANTHENOL, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, ISOCETETH-10, IRON OXIDE BLACK (CI77499), MICA(CI77019), LYSOLECITHIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, BHT, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PANTOLACTONE, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.

 

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Hatás
Arctónus javító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Normál Kész!

Hatás

Hatás
Arctónus javító Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
CC krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bourjois 123 Perfect CC krém és korrektor SPF15 - 32 Beige Clair 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 123 Perfect CC Cream SPF15 32 Light Beige 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOURJOIS 123 Perfect CC Cream SPF15 32 Beige Clair 30 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ