BOURJOIS 123 Perfect 53 Beige Clair, 30 ml

Termékkatalógus
BOURJOIS 123 Perfect 53 Beige Clair, 30 ml
5 1 értékelés
Alapozó - extrém fedésű, hosszantartó, szemhéjra alkalmas és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 16 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: mattító, egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és kivörösödés ellen - 96 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSDE0521-b Termékszám:  3052503635309 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 123 Perfect 53 Beige Clair, 30 ml

A Bourjois 123 Perfect 53 Beige Clair alapozó tökéletes megjelenést biztosít a bőrödnek. A termék hatékonyan tünteti el a szem alatti sötét karikákat, a hajszálereket, és a fáradtság egyéb jeleit. A Bourjois 123 Perfect felvitele szó szerint gyerekjáték! Egyedülálló összetétele a tökéletes bőr érdekében háromféle színpigmentet tartalmaz. A sárga pigmentek tökéletes fedést biztosítanak, emellett nyugtató hatással rendelkeznek, a lila pigmentek világosítják a bőrt, a zöld pigmentek pedig elfedik a bőrhibákat, és csökkentik a hajszálereket.

Hatékonysága ellenére a Bourjois 123 Perfect alapozó rendkívül könnyed textúrával rendelkezik, amely nem tömíti el a pórusokat, így a bőr természetes módon lélegezhet. Selymesen lágy állaga kényelmes felvitelt biztosít, és természetes megjelenést kölcsönöz a bőr számára. A termék 16 órán keresztüli hatást garantál. Végül, de nem utolsó sorban, az alapozó nagyszerű előnye az SPF 10 fényvédő faktor, amely védelmet nyújt a bőrnek a káros UV-sugarakkal szemben. Kényeztesd magad ezzel a luxus kategóriás szépségápolási termékkel, és kápráztass el mindenkit a gyönyörű bőröddel!

 


Aktív hatóanyagai:

 

  • Különleges  sárga pigmentek - tökéletes fedés és nyugtató hatás, eltünteti a szem alatti sötét karikákat.
  • Világos lila pigmentek - a friss és világos megjelenésért.
  • Különleges zöld pigmentek - eltüntetik a nem kívánatos hajszálereket.
  • Gyapot kivonat - mattítja a bőrt.
  • SPF 10 fényvédő faktor - védi a bőrt a káros UV-sugarak ellen.

Effects:
Elfedi a bőrhibákat, beleértve a szem alatti sötét karikákat is. A bőr 16 órán kereszül egyenletessé, hidratálttá, frissé és táplálttá válik.

Színárnyalat:
53 Beige Clair

Űrtartalom:
30 ml

Összetevők:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG / PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, , IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOOCOPHERYL ACETATE, DISTIARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUME (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROME OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYSILANE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER.


 

Paraméterek

Csomagolás típusa
Pumpás Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Típus
Alapozó Kész!
Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál, Minden bőrtípusra Kész!

Csomagolás

Csomagolás típusa
Pumpás Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!

Típus

Típus
Alapozó Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál, Minden bőrtípusra Kész!
Üzemidő
16 óra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hosszantartó, Szemhéjra alkalmas, SPF védőfaktor Kész!
Hatás
Mattító, Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Kivörösödés ellen Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Konzisztencia

Konzisztencia
Folyékony Kész!

Fedés

Védelem
Extrém fedésű Kész!

Árnyalat

Árnyalat
Light Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOURJOIS 123 Perfect 53 Beige Clair, 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Light Beige 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ