A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

Termékkatalógus
Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml
5 3 értékelés
Alapozó - extrém fedésű, hosszantartó, szemhéjra alkalmas és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 16 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: mattító, egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és kivörösödés ellen - 109 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSDE0521-c Termékszám:  3052503635408 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml Megszűnt

Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

A Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige egy forradalmi alapozó, amely tökéletes megjelenést biztosít a bőrnek. Az alapozó hatékonyan eltünteti a szem alatti sötét karikákat, a vörös hajszálereket és fáradtság jeleit. A bőr az alapozó használata után hibátlanná válik. Az egyedülálló összetétel három különböző színpigmentet kombinál, amelyek tökéletessé varázsolják a bőrt. A sárga pigmentek fedő és nyugtató hatásúak, a lila pigmentek ragyogást kölcsönöznek a bőrnek, a zöld pigmentek eltüntetik és elfedik a vörös hajszálereket.

Hatékonysága ellenére az alapozó könnyű, nem tömíti el a pórusokat és hagyja a bőrt lélegezni. Az alapozó selymes állaga közepesen erős fedést biztosít, és könnyű felvinni a bőrre, amelynek természetes megjelenést kölcsönöz. Az alapozó gond nélkül kibír akár 16 órát is. Nem utolsó sorban SPF 10 faktorral is védi a bőrt a káros UV-sugárzástól. Kényeztesse magát ezzel a luxus készítménnyel, és nyűgözzön le mindenkit a hibátlan bőrével!

 

Hatóanyagai:

  • A speciális sárga pigmentek fedő és nyugtató hatásúak
  • A speciális lila pigmentek ragyogást kölcsönöznek a bőrnek
  • A speciális zöld pigmentek felveszik a harcot a vörös hajszálerekkel

Eredmény:
A bőrhibák - beleértve a szem alatti karikákat- eltűnnek, a bőr egységes, hidratált, üde és ápolt lesz, 16 órán keresztül.

Színárnyalat:
54 Beige

Mennyiség:
30 ml

Összetétel:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, SILICA, IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROMIUM OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER.

Paraméterek

Csomagolás típusa
Pumpás Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Típus
Alapozó Kész!
Specifikáció
Dekorkozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál, Minden bőrtípusra Kész!

Csomagolás

Csomagolás típusa
Pumpás Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!

Típus

Típus
Alapozó Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekorkozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál, Minden bőrtípusra Kész!
Üzemidő
16 óra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hosszantartó, Szemhéjra alkalmas, SPF védőfaktor Kész!
Hatás
Mattító, Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Kivörösödés ellen Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Konzisztencia

Konzisztencia
Folyékony Kész!

Fedés

Védelem
Extrém fedésű Kész!

Árnyalat

Árnyalat
Light Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ