AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose alapozó 30 ml

Termékkatalógus
Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose alapozó 30 ml
5 2 értékelés
Alapozó - folyékony, normál bőrre,
Kód:  KSDE0521-e Termékszám:  3052503635606 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose alapozó 30 ml Megszűnt

Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose alapozó 30 ml

A forradalmi Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige alapozó tökéletes megjelenést biztosít a bőr számára. Ez az alapozó hatásosan tünteti el a szem alatti sötét karikákat, hajszálereket és a fáradtság jeleit. Az alapozó használata után a bőr szó szerint hibátlan lesz! Az egyedülálló összetétel három színpigmentet tartalmaz a tökéletes bőrért. A sárga pigmentek takarnak és nyugtató hatást biztosítanak, a lila pigmentek ragyogóvá varázsolják a bőrt, a zöld pigmentek pedig elrejtik és csökkenti a hajszálerek láthatóságát.  

A hatékonysága ellenére az alapozó könnyű, nem tömíti el a pórusokat, engedi a bőrt lélegezni. A selymes textúrájú alapozó közepes fedési tulajdonsággal rendelkezik, kényelmesen használható és természetes megjelenést biztosít a bőr számára. Az alapozó akár 16 órán át is betölti funkcióját. Végül, de nem utolsó sorban biztosan értékelni fogod az SPF 10-es faktorú védelmet, amely megvédi a bőröd az UV sugarak nem kívánt hatásaitól. Hagyd, hogy ez a luxus szépségápolási termék hibátlanná varázsolja a bőröd! 

 

Hatóanyagai:

  • Különleges sárga pigmentek fedő és nyugtató hatással
  • Különleges lila pigmentek, amelyek ragyogóvá teszik a bőrt
  • Különleges zöld pigmentek, amelyek küzdenek a piros hajszálerek ellen

Hatások:
Az arc hibátlanná válik, a szem alatti karikák eltűnnek, az arc egységessé, hidratálttá és frissé válik, a hatás akár 16 órán keresztül tart. 

Színárnyalat:
56 Beige Rose

Térfogat:
30 ml

Összetétel:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG / PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, , IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOOCOPHERYL ACETATE, DISTIARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROME OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYSILANE, DIMETHICONE / METHICONE COPOLYMER.

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Konzisztencia
Folyékony Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Normál Kész!

Konzisztencia

Konzisztencia
Folyékony Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose alapozó 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose 30 ml . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose 30 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ