A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours

Termékkatalógus
BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours
5 2 értékelés
Vasalódeszka - alkalmas gőzölős vasalókhoz és generátorokhoz, a vasalófelület hossza 124cm, a vasalófelület szélessége 45cm, a habpárna magassága 9mm, minimális magasság 75cm, maximális magasság 98cm, állítható magasság és vasalótartó
55 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  BRAZP708 Termékszám:  134708
BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours 55 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours

Brabantia C124 × 45 cm PerfectFlow, Spring Colours vasalódeszka

A Brabantia C 124 × 45 cm vasalódeszka, fekete vázzal, Spring Colours kivitelben a funkcionalitást és a stílust ötvözi. A váz stabilitása és tartóssága kényelmes vasalást biztosít, míg a nagy méretek lehetővé teszik a ruhák hatékony kezelését. A színes motívumokkal díszített modern formatervezés egy kis pezsgést visz az otthonodba. A Brabantia C vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

BRABANTIA C vasalódeszka

A Brabantia C vasalódeszka előnyei

A Brabantia C vasalódeszka 25 mm-es stabil vázzal és XL vasalófelülettel ideális a hatékony és kényelmes vasaláshoz. A mindig feszített Stretch bevonat tökéletes csúszást és gyors munkavégzést biztosít. Ez a deszka a praktikumot és az esztétikát ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket.

BRABANTIA C vasalódeszka

Lenyűgöző funkciók

A Brabantia C vasalódeszka sokoldalú megoldást kínál a kényelmes vasaláshoz. Nagyméretű fémtartója 40 × 22 cm-es gőzállomások számára alkalmas. A 25 mm-es acélból készült négylábú váz stabilitást és szilárdságot biztosít. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megakadályozzák a deszka véletlen összecsukását, míg a stabil, csúszásmentes lábsapkák biztosítják a deszka stabilitását. A kiváló minőségű, 100% pamutból készült huzat tartós habréteggel egészíti ki a Brabantia vasalódeszka praktikus kialakítását.

BRABANTIA C vasalódeszka

A méret és a súly fontos a Brabantia deszka kiválasztásakor

A Brabantia C vasalódeszka mérete 124 × 45 cm, így ideális a ruhaneműk széles skálájának kényelmes és hatékony vasalásához, az ingektől az ágyneműig. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

BRABANTIA C vasalódeszka

Testreszabható magasságú deszka

A Brabantia C vasalódeszka magassága állítható. Az alacsony és magas (75-98 cm) pozíciók között változtatható, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol több, különböző magasságú felhasználó van, és vasalás közben kényelmet és ergonómiát biztosít.

BRABANTIA C vasalódeszka

Vasalóhoz és gőzállomáshoz alkalmas univerzális huzat

A Brabantia C speciális PerfectFlow huzattal rendelkezik, amely három szövetrétegből áll. Ez megkönnyíti a gyűrődések kivasalását. A huzat felszívja az összes kondenzvizet. Az anyag lehetővé teszi a gőz jobb áramlását, így a vasalódeszka alkalmas vasalókkal és gőzállomásokkal való használatra. A huzat a Stretch-Systemnek köszönhetően pontosan illeszkedik a Brabantia C vasalódeszkához.

BRABANTIA C vasalódeszka

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia C 124 × 45 cm vasalódeszkafekete vázzal, PerfectFlow, Spring Colours kivitelbennemcsak robusztus konstrukcióval rendelkezik, hanem tíz év garanciával is, amely a kiváló minőség és tartósság bizonyítéka. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. A Brabantia C klasszikus gőzölős vasalóhoz és gőzállomáshoz egyaránt alkalmas.

Brabantia vasalódeszka

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Paraméterek

Hossz
124 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!
Tulajdonságok
Állítható magasság, Vasalótartó Kész!
Habszivacs szőnyeg magassága
9 mm Kész!
Maximális magasság
98 cm Kész!

Vasalótalp méret

Hossz
124 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!

Jellemzők

Tulajdonságok
Állítható magasság, Vasalótartó Kész!
Habszivacs szőnyeg magassága
9 mm Kész!
Maximális magasság
98 cm Kész!
Minimális magasság
75 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRABANTIA C 124 × 45 PerfectFlow, Spring Colours. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow - Spring Colours. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow - Spring Colours.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ