30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

BREF Marine-Citrus 3 x 50 g

Termékkatalógus
BREF Marine-Citrus 3 x 50 g
5 3 értékelés
WC golyó a frissesség és a citrus illatával - 463,33 Ft/db
Kód:  CISWC093 Termékszám:  9000101329537

BREF Marine-Citrus 3 x 50 g

WC blokk BREF parfümkapcsoló Marine Aromatic - Citrus innovatív módja a WC fenntartásának. A WC-blokk négy gyöngyökkel van felszerelve, amelyek mindegyike rendelkezik egy speciális kompozícióval a tökéletes eredmény érdekében. A mosdó minden alkalommal higiénikusan tiszta, friss, baktériumoktól mentes lesz , és minden egyes használat után egy másik intenzív illatot fog szagolni . Száraz állapotban a WC a tenger szagát fogja érezni, miközben az öblítéskor érezni fogja a citrus frissítő illatát. A WC-blokk garantálja az illatot az elsőtől az utolsó flushig.

A BREF WC-blokk Perfume Switch Marine Aromatic - Citrus fő jellemzői

  • Az egyes golyók különleges összetétele baktériumoktól mentes, világos fehér törölközőhöz
  • A WC tömb érdekes kialakítása
  • Az intenzív illat minden flushtől függ
  • WC blokk BREF tökéletes WC-tisztaság és frissesség érdekében
     

Összetétel:
> 30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% nemionos felületaktív anyagok, parfümök (citronellol, linalool)

Értesítés:
Bőrizgató hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a csomagoláson vagy a termék címkéjén. Tartsa távol gyermekektől. Viseljen védőkesztyűt / védőszemüveget. LENYELÉS ESETÉN: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: orvosi tanácsot / kezelést kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Bő vízzel mossuk le. Cineol és p-menta-1,4 (S) -dén. Allergiás reakciót okozhat.

Paraméterek

Darabszám
3 db Kész!
Termék típusa
Illatosító Kész!
Típus
WC golyó Kész!

Darabszám

Darabszám
3 db Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Illatosító Kész!

Típus

Típus
WC golyó Kész!

A Bref termékcsalád 131 éves kemény munka és innováció eredménye, melynek célja a tiszta otthon biztosítása hatékony módszerekkel. A Bref termékeket a kényelmes és könnyű tisztításhoz fejlesztették ki, amely még a nehezen elérhető helyeken is segít a baktériumok eltávolításában. A Bref márka WC blokkokat és géleket kínál a tökéletes tisztaságú WC-hez, valamint extra hatékony tisztítószereket a fürdőszobába.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BREF Marine-Citrus 3 x 50 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BREF Parfume Switch Marine-Citrus 3 × 50 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BREF Perfume Switch Marine-Citrus 3× 50 g.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ