30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BULLDOG Prémium borotválkozási kollekció

Termékkatalógus
BULLDOG Prémium borotválkozási kollekció
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL8184 Termékszám:  5060144648464 Gyártó honlapja:
BULLDOG Prémium borotválkozási kollekció Megszűnt

BULLDOG Prémium borotválkozási kollekció

A BULLDOG Premium Shave Collection ajándékcsomag borotvát, borotvaecsetet, szappant, krémet és bőrradírt tartalmaz. A készlet tökéletes ajándék egy olyan férfi számára, aki első osztályú ápolásban részesíti a bőrét. Ezek a termékek egy minőségi brit márkától származnak, amely a férfiaknak szánt kozmetikumokra specializálódott. A férfi borotva 5 pengével és egy hidratáló kapszulával rendelkezik, amely fokozatosan bocsát ki anyagokat a bőrirritáció megelőzése érdekében. A speciális gélcsík gyengéden siklik a bőrön, és garantálja a pirosodásmentes borotválkozást. A csík idővel elhalványul, és jelzi, hogy mikor kell a fejet kicserélni. A gép babus fogantyúval rendelkezik. A Bulldog Bambusz borotvaecset szintén bambuszból készült, és a borotvaszappannal együtt használható, amely szintén bambuszcsészében kerül forgalomba. A szappan az ázsiai konjak gyökérből származó rostot tartalmaz, amelynek köszönhetően a szakáll puhábbá válik, és a penge jobban siklik rajta borotválkozás közben. A BULLDOG Original Hidratáló arckrém a normál bőr ápolására lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a szükséges adag táplálást és hidratálást. Könnyen felszívódik, és nem hagy ragacsos vagy zsíros réteget a bőrön. A BULLDOG Original Face Scrub a normál bőr ápolására készült, és a szakálltól sem riad vissza. Kifejezetten a bőr mélytisztítására és az elhalt hámsejtek eltávolítására lett kifejlesztve. Használata után a bőre tiszta és tökéletesen sima lesz. A BULLDOG Premium Shave Collection kozmetikai ajándékcsomag minden olyan férfinak tetszeni fog, aki szereti ápolni a bőrét.

A BULLDOG Premium Shave Collection ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BULLDOG Premium Shave Collection ajándékkészlet ideális ajándékként.
  • A készlet tartalma borotva, borotvaecset, szappan, borotvahab és borotválkozókrém
  • A BULLDOG bőrkrém a normál bőr ápolására készült, amely biztosítja a szükséges adag táplálást és hidratálást.
  • A BULLDOG Men's Facial Peel normál bőrápolásra készült, és a szakálltól sem riad vissza.

A BULLDOG Original bőrápoló készlet tartalmazza:
BULLDOG Original Bamboo borotva - férfi borotva 5 pengével
BULLDOG Bambusz borotvaecset
BULLDOG Eredeti borotvaszappan bambusz csészében
BULLDOG Eredeti hidratáló krém 100 ml
BULLDOG Original arcradír 125 ml

A BULLDOG Original Hidratáló használata:
Reggel és este használja a BULLDOG bőrkrémet. Vigye fel egyenletesen a megtisztított bőrre az arcon és a nyakon.

A BULLDOG arcradír használataOriginal arcradír:
Nedvesítse meg arcát meleg vízzel. Vigyen fel egy kis mennyiségű BULLDOG peelinget a bőrre, és óvatosan terítse el a bőrön. Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a bőrt, majd jól öblítse le. A bőrradír használata után használjon hidratáló krémet, ideális esetben ugyanabból a Bulldog Original Moisturiser termékcsaládból.

A BULLDOG Original Hidratáló összetevői.:
Aqua (víz), Etilhexil-palmitát, Kapril / kaprina triglicerid, Glicerin, Aloe barbadensis levéllé, Szorbitán-sztearát, Nátrium-poliakrilát, Pentaerythrityl-disztearát, Phenoxyethanol, Camelina sativa magolaj, Nátrium-sztearoil-glutamát, Parfüm (Fragrance), Benzoesav, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehidroecetsav, Amorphophallus konjac gyökérkivonat, Limonene, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Evernia prunastri (tölgymoha) kivonat, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Tokoferol, Citromsav

A BULLDOG Original Face Scrub összetevői:
Aqua (Water), Coco-glucoside, Stearic acid, Glicerin, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis levéllé, Cetearyl alcohol, Avena sativa (zab) magliszt, Butyrospermum parkii (Shea) vaj, Olea europaea (olíva) magpor, Prunus amygdalus dulcis (édes mandula) héjpor, Phenoxyethanol, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Benzoesav, Parfüm (Fragrance), Camelina sativa magolaj, Dehidroecetsav, Limonene, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Citromsav, Sodium hydroxide, Tocopherol

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BULLDOG Premium Shave Collection. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BULLDOG Premium Shave Collection.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ