Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BURBERRY Brit Rhythm 150 ml

Termékkatalógus
BURBERRY Brit Rhythm 150 ml
3,5 2 értékelés
Férfi tusfürdő - az egész testen használható - 21 266,67 Ft/1 l
Kód:  KPFH405f Termékszám:  5045410636468

BURBERRY Brit Rhythm 150 ml

A Burberry Brit Rhythm Mens tusolózselő maszkulin illatával varázsol hatalmas borókával, cédruszal és bőrrel.Hagyja magát elviselni a modern és elegáns illatokkal, amelyek jelenléte a zuhanyzók egy teljesen csodálatos pihentető ügyét teszi lehetővé. A fürdő ezzel a tusfürdővel egyedülálló frissességet és energiát biztosít. A tested gyönyörű illatú lesz a használata után!

A tusfürdo egy fás illatú, valódi bőr akkordokkal terjed. Ennek az egyedi illatnak a megalkotását Dominique Ropion, Anne Flipo és Olivier Polge készítette. Az érdekes, füstölő kompozíciónak köszönhetően az illat keleti érzetet és különösen a merész és modern férfiak számára készült. Az illat kezdetén a bazsalikom, a verbena, az eros boróka és a kardamom hangzik. A pacsuli és a styrax egyedi színei a finom bőr eredeti illatában vannak. Végül a cédrusfa, a füstölő és a keleti Tonka bab domináns akkordjai. Fedezzen fel egy férfias illatot, és élvezze a gyönyörű nők figyelmét!

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Nedves bőrön és óvatosan habosodjon. Alapos öblítés után alaposan öblítse le.

Hangerő:
150 ml

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Termék típusa
Tusfürdő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tusfürdő Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BURBERRY Brit Rhythm 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BURBERRY Brit Rhythm 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BURBERRY Brit Rhythm 150 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ