A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml

Termékkatalógus
CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml
BB krém - minden bőrtípusra alkalmas, minden korosztály számára, hatás: bőrnyugtató, világosító, arctónus javító és fényvédős - 287 250 Ft/1 l
11 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL1136 Termékszám:  20714553210 Gyártó honlapja:
CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml 11 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml

A Clinique Age Defense BB krém SPF30 02 egy luxus kozmetikai termék a bőr javítására és kezelésére. Ez a multifunkcionális BB krém közepesen vagy nagy mértékben elfedi a bőr hibáit, csökkenti a ráncok megjelenését, és emellett tökéletesen védi a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny és zsíros bőrt is.

Ez a fiatalító krém tökéletesen csökkenti a bőr fényességét, ugyanakkor megvédi a káros UV sugárzástól és egyéb külső hatásoktól. Láthatóan élénkíti a bőrt és hatékonyan megnyugtatja. A krém kellemesen kenhető állagú, amely nagyon sokáig kitart a bőrön. Allergológiailag és dermatológiailag tesztelt, illatanyagmentes.

Ez a krém smink nélkül is használható. Könnyen és gyorsan alkalmazható. Nagyon jól működik mindenhol, ahol nem illik klasszikus sminket használni, de mégis el akarod fedni a bőröd hibáit és jól kinézni. Különösen azok a nők fogják értékelni, akik szeretik a sportot, vagy sétálni indulnak gyermekeikkel. Ez a krém felgyorsítja és leegyszerűsíti a sminket. Kényeztesd magad gyönyörű és selymes bőrrel bárhol, bármikor!

Bőr típus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny és zsíros bőrt is.

Használat:
A bőrápolás utolsó lépéseként minden reggel kend fel a BB krémet. Használható önmagában vagy sminkre is.

Térfogat:
40 ml

Összetétel:
Active: Octinoxate 7.5%; Octisalate 4%; Zinc Oxide 3.5%; Oxybenzone 2.5%; Titanium Dioxide 1.1%; Other: Water, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Trioctyldodecyl Citrate, Polymethylsilsesquioxane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, PEG-40 Stearate, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract, Laminaria Saccharina Extract, Linoleic Acid, Oryzanol, Squalane, Cholesterol, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Polyquaternium-51, Lecithin, Sodium Stearoyl Lactylate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Sodium PCA, Isopropyl Titanium Triisostearate, Trehalose, Urea, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Glycyrrhetinic Acid, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol; May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Mica


Paraméterek

Specifikáció
Dekorkozmetikum, Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
40 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Bőrnyugtató, Világosító, Arctónus javító, Fényvédős Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekorkozmetikum, Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
40 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Bőrnyugtató, Világosító, Arctónus javító, Fényvédős Kész!

Kor

Korosztály
Fiatalabb és idősebb Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ