AlzaBoxy Q1 Shop roku

COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g

Termékkatalógus
COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g
4,8 12 értékelés
Testradír - száraz bőrtípusra, űrtartalma 700 ml - 16 271,43 Ft/1 l
Kód:  KSTE0290 Termékszám:  8015150250887

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g

A COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub egy olyan kozmetikai termék, melyet a teljes test regeneratív kezelésére és a bőr ápolására terveztek. Ez az egyedülálló testradír több, mint egy hámlasztó termék. A tengeri elemek egyedülálló tulajdonságaival és a gondosan kiválasztott illóolajok segítségével a bőrt tökéletesen simává teszi és teljesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. Felveszi a felesleges nedvességet, és karcsúsító hatása van. Ezt a testradírt használva a bőr lágyabb, tisztább, rugalmasabb és simább lesz!

A természetes összetevők magas tartalma nemcsak tisztítja, hámlasztja és revitalizálja a bőrt, hanem tökéletes bőrhidratációt és mély táplálást is biztosít. A termék tökéletesen egyesíti a több mint 90 féle tengeri só egyedi tulajdonságait, melyeket professzionálisan kombinál a növényi olajokkal. A testradír tartalmaz nádcukrot, fűszereket és illóolajokat is, amelyek táplálják, lágyítják a bőrt, és visszaadják a rugalmasságát. A hatóanyagok szinergikus hatása kellemes alkalmazást, sokáig egészséges bőrt és karcsúsító hatást biztosít. Engedje meg magának ezt a fényes, revitalizáló testradírt, és bőre megfiatalodik!

Hatóanyagai:

  • A tengeri só hámlasztja és revitalizálja a bőrt.
  • A természetes illóolajok hidratálják, táplálják, lágyítják lágyítják a bőrt, és visszaadják a rugalmasságát
  • A nádcukor és a fűszerek serkentik és revitalizálják a bőrt, felveszik a felesleges nedvességet, és karcsúsító hatásúak


Skin Type:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Alkalmazza száraz vagy nedves bőrre, és masszírozza be körkörös mozdulatokkal néhány percig. Fókuszáljon a problémás területekre, ahol ahol a víz megmarad. Végül alaposan öblítse le.

Tartalom:
700 ml
 

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ