Akvizice ApF HU Effaclar

COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml

Termékkatalógus
COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml
Kozmetikai szett - tartalma: sampon férfiaknak, 2 × hajnövesztő spray
Kód:  KSVL4009ss Termékszám:  KSVL4009ss

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml Megszűnt

COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml

A COLORWIN kozmetikai hajkészlettel bármely férfit megörvendeztethetsz, aki büszke az ápolt frizurájára. A csomag egy sampont tartalmaz az ősz haj ellen és két hajszínező permetet. A két spray másodpercek alatt elfedi az ősz hajszálakat és a lenövést, miközben tökéletesen illeszkedik a haj természetes színéhez. A forradalmi COLORWIN hajsampon pedig ideális megoldás a haj természetes árnyalatának fokozására, miközben küzd a kezdődő őszülés ellen. 

A COLORWIN VILÁGOSBARNA hajnövesztő spray, 2×75 ml + COLORWIN sampon, 150 ml kozmetikai szett főbb jellemzői

  • Kozmetikai szett férfiaknak, akiknek fontos a hajuk megjelenése
  • A COLORWIN spray azonnal elfedi az ősz hajszálakat és a lenövést
  • Könnyen alkalmazható a speciális szórófejnek köszönhetően
  • A termék biztonságos és nagyon kíméletes a hajhoz
  • A sampon fokozza a haj természetes árnyalatát
  • Ápoló formula növényi kivonatokkal, diókivonattal és pantenollal
  • Véd az UV sugárzás ellen
  • A COLORWIN sampon hidratálja a fejbőrt

COLORWIN sampon az őszülés elfedésére 

Ez a sampon alaposan eltávolítja a szennyeződéseket a hajszálak felszínéről, miközben erősíti a haj szerkezetét. A COLORWIX természetes növényi kivonatokkal és fitopigmentekkel dúsított formula fokozza a haj természetes színét, míg a diókivonat lágy tónust kölcsönöz a hajnak, valamint védelmet nyújt a napsugarak ellen. Található benne ápoló panthenol is, amely intenzíven hidratálja a fejbőrt. A COLORWIN férfi sampon emellett kis mennyiségű színezéket is tartalmaz a haj gyorsabb sötétedése érdekében, ami rendszeres használat esetén már 10 nap után látványos hatással jár. Percek alatt természetes külsőt kölcsönöz az ősz hajnak, otthonod kényelmében!

COLORWIN hajnövesztő spray 

A COLORWIN VILÁGOSBARNA ősz hajspray nagyszerű eszköz mindazok számára, akik a hajfestés előtti időszakban is szeretnék megőrizni frizurájuk ápoltságát. Elfedi az ősz hajszálakat és az ősz lenövést, miközben tökéletesen illeszkedik a haj természetes színéhez. A speciális szórófejnek köszönhetően a felhordása nagyon egyszerű. Csak azokra a területekre fújd, ahol a lenövés látható. A COLORWIN spray biztonságos, gyorsan száradó, izzadásálló és nagyon kíméletes a hajhoz, nem nehezíti el feleslegesen a hajszálakat. Használat után egyszerűen mosd le samponnal. Formulája természetes ásványi pigmentekkel gazdagított. Nem tartalmaz peroxidot, ammóniát vagy azoszínezéket.  

A spray összetétele:
Butane, Methylal, Propane, Titanium Dioxide, Isobutane, CI 77499, CI 77491, CI 77492, Parfum, Triethoxycaprylylsilane, Mica. 

A sampon összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Cocoam - phoacetate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Juglans Regia Leaf Extract, Sodium Benzoate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Hydroxypro - pyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Basic Blue 99, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactic acid, Citric Acid, Basic Brown 16, Acid violet 43. 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLORWIN PLAVÝ sprej na odrosty 2 × 75 ml + COLORWIN šampon 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ