Shop roku AP+ plus nový vizuál

CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm

Termékkatalógus
CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm
5 6 értékelés
Melegítő takaró
Kód:  CONVD628 Termékszám:  DV7380

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm Megszűnt

CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm

Főzz egy teát, indítsd el a kedvenc filmed és relaxálj a Concept DV7380 elektromos takaróval, amely többek között enyhülést nyújt a fájó hátnak, gerincnek és fellazítja a megkeményedett izmokat. A gyapjúszerű anyag nagyon kényelmes, érintése kellemes. A takaró három melegítési fokozatot kínál, melyeket teljes mértékben az aktuális igényeid szerint módosíthatsz. A működtetés közbeni biztonságodról a túlmelegedés elleni biztosíték gondoskodik, emellett a 90 perc megszakítás nélküli működés után a takaró automatikusan kikapcsol. A vezérlő kihúzása utána Concept DV7380 ágymelegítőt bátran kimoshatod mosógépben. A kényelmes hordozáshoz a Concept DV7380 takaró derékpánttal, a nyakrészen pedig tépőzárral ellátott, mely biztosítja az igazi kényelmet.


Kellemes anyag

Mosható

3 hőmérséklet fokozat


A Concept DV7380 elektromos takaró legfontosabb tulajdonságai


  • Megszabadít a hát-, gerincfájdalmaktól és fellazítja a megkeményedett izmokat
  • A Concept DV7380 kellemes gyapjúszerű anyagból készült
  • Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen
  • A takaró 3 melegítési fokozatot kínál
  • A Concept DV7380 széles derékpánttal rendelkezik, mely tépőzárral ellátott
  • Túlmelegedés elleni biztosíték
  • Automata kikapcsolás funkció 90 perc megszakítás nélküli működtetés után
  • A vezérlő lecsatlakoztatása után a takaró egyszerűen kimosható a mosógépben
  • Gyors felmelegedés
  • Kompakt mérettel rendelkezik, így utazás során is praktikus


Felbecsülhetetlen társ a téli időszakban, fellazítja a megkeményedett izmokat is

Fáj a derekad és szeretnéd felmelegíteni? Akkor a Concept DV7380 elektromos takarót neked találták ki. A takaró a használat során kellemes meleg érzést biztosít, mely azonnal enyhülést hoz a fájó deréknak. Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen, melynek köszönhetően biztosítja az igazi kényelmet és meleget a használat során. A kényelmes viselés érdekében a Concept DV7380 elektromos takaró széles derékpánttal, tépőzárral van felszerelve. A melegítő takaró enyhíti a kellemetlen hát-, gerincfájdalmakat és fellazítja a megkeményedett izmokat. Három különböző hőfok közül választhatsz, melyeket a saját igényed szerint módosíthatsz. A kompakt méreteinek köszönhetően a Concept DV7380 elektromos takarót elviheted magaddal a hétvégi házba, munkába, vagy akár a hegyekbe is.

Concept DV7380 elektromos takaró kellemes anyagból készült

A Concept DV7380 örömet szerez a számodra a kellemes gyapjúszerű anyaggal, mely nem csak érintésre kellemes, hanem nagyon puha is. A levehető vezérlőt egyszerűen lecsatlakoztathatod, és az egész takarót kimoshatod a mosógépben. Így az elektromos takaró karbantartása egyszerű és gyors.

Biztonság az első helyen

A biztonság az összes termék alapja. A Concept DV7380 elektromos takaró túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Nem hiányozhat a biztonsági automata kikapcsolás funkció sem, mely kikapcsolja a melegítés funkciót 90 perc megszakítatlan működtetés után. Abban az esetben, ha továbbra is szeretnéd melegíteni a hátad és a nyakad, elég átállítani a kapcsolót 0-ás pozícióba, ahol a biztonsági kikapcsolás időzítője visszaállításra kerül, és a Concept DV7380 takaró újra használható. 

Kiegészítő információk:

Méretek: 29 × 69 cm
Súly: 0,53 kg
Teljesítmény: 100 W
Feszültség: 220–240 V ~ 50 Hz
Szín: sötétszürke


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Takaró Kész!
Teljesítményfelvétel
100 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Takaró Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
100 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Funkciók

Funkció
Auto kikapcsolás Kész!

Méret

Mélység
29 cm Kész!
Szélesség
69 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept DV7380 Vyhřívaná bederní dečka 29x69 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7380 Rücken Lenden Heizkissen - 29 cm x 69 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7380 Rücken Lenden Heizkissen - 29 cm x 69 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ