Shop roku AlzaBoxy Q1

Curasept ADS 712 fogkrém 75ml

Termékkatalógus
Curasept ADS 712 fogkrém 75ml
5 1 értékelés
Fogkrém - univerzális, tulajdonságok: fogágybetegség ellen, ínyvédelem, zománcvédelem és fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB382 Termékszám:  7612412120004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Curasept ADS 712 fogkrém 75ml

Foglalkozzon svájci precizitással fogászati ​​ellátással a Curaprox antibakteriális fogkrémmel. Nagy hatékonyságának köszönhetően nem csak rendszeres alkalmazásra ajánlott, hanem a műtét előtti / utáni esetleges szövődmények megelőzésére is. Gura fogkrém A Curasept ADS 712 intenzív védelmet nyújt a foglapképződés és a klórhexidin tartalmának következtében fellépő fogszuvasodás ellen . Annak ellenére, hogy nagy az összetételben való részesedése, a szabadalmaztatott ADS biztosítja, hogy a fogak elszíneződése vagy az ízérzékelés megváltozása nem áll fenn. A fogkrém nagyon alacsony abrazivitással rendelkezik, védi a fogzománcot, és hatékonyan küzd a gyulladás és a vérzésgátlások ellen. 

A Curasept ADS 712 gél fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A híres svájci Curaprox márkájú fogkrémet
  • Közepes napi használatra alkalmas, de műtéti eljárásokhoz is
  • Intenzív védelmet nyújt fogászati ​​plakk és fogszuvasodás ellen
  • Antibakteriálisan hat, remineralizálja a fogzománcot és elősegíti a gyógyulást
  • Megakadályozza az aphtha előfordulását, a gyulladást és a gumi-vérzést és a parodontitiset kezeli
  • A természetes fogfehérítést az ADS (Anti Discoloration System)
  • A klórhexidin-digluconát erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik
  • Nem tartalmaz SLS habokat a klorhexidin hatékonyságának csökkentésére
  • Kiváló kopás (RDA 40)
  • Alkoholmentes fogkrém
  • Ideális a Curasept ADS 212 szájvízzel kombinálva

Hatékony CHX vagy klórhexidin-digluconát

Ezt a hatóanyagot a fogorvosi higiéniai szakemberek ajánlják a fogászati ​​plakk eltávolítására és az íny egészségének megőrzésére. Ez egy hosszú hatású, hatékony fertőtlenítőszer, amely hatékonyan eltávolítja azokat a káros mikroorganizmusokat, amelyek felelősek a bakteriális fogplasztika kialakulásáért. A klórhexidin a már létező plakk szerkezetét támadja meg, és csökkenti az új plakk felszívódását a fogakra. Ez hosszú távú védelmet biztosít a fogászati ​​plakk káros hatásainak és az így keletkező fogszuvasodásnak. Az aktuális fogászat elképzelhetetlen Chlorhexidine nélkül.

Svájci szabadalom Curasept A.DS

A svájci fogorvosi felépítmény fogkrémet tartalmazó klórhexidin hatóanyaga kiváló antibakteriális tulajdonságokkal bír, emellett rendkívül stabil. Ez azt jelenti, hogy hatása a szájban elég hosszú. A klórhexidin tartalmú termékek hosszú távú alkalmazása külső fogakat is okozhat. Szerencsére a svájci vállalat mindenre gondolt. Ezért az összes Curasept termék tartalmaz a fő hatóanyag mellett egy antipigmentációs rendszert A.DS (Anti Discoloration System). Ez a szabadalmaztatott rendszer a hosszú távú expozíció során gátolja és csökkenti a klórhexidin lehetséges nem kívánt színező hatását. Ezért gyógyító erejét nem kell átadni. Egy soha véget nem érő mérkőzésen a fogászati ​​plakk, ez egy felbecsülhetetlen fegyver. 

A Curaprox elutasítja az SLS habokat

A Chlorhexidine 100% -os hosszú távú hatása miatt a Curaprox olyan fogászati ​​termékeket fejlesztett ki, amelyek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek gyengíthetik gyógyító erejét. Ezért nem Curasept termék tartalmaz nátrium-lauril-szulfát (SLS), amely negatívan befolyásolja a klórhexidin. Ez egy felületaktív anyag, amely különböző kozmetikai termékeApproxen és szinte minden fogkrémben megtalálható. Az SLS-t általában habosítószerként használják. Magas tisztító hatással rendelkezik, de elősegítheti bizonyos egészségügyi problémákat, például a szájüregben a nyálkahártya-irritációt. Ezért a Curasept ADS 712 fogkrémben vagy a márkanév bármely más termékében semmilyen Lauryl-szulfátot nem talál. 

Hatóanyag:
Klórhexidin-digluconát - 0,12%
Nagyon hatékony anyag a fogászati ​​plakk eltávolítására, megakadályozza az új bakteriális fogászati ​​plakk lerakódását, miközben védi a negatív következményeket, például a fogszuvasodást és az ínybetegséget.

Összetétel:
Szorbit, akva, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, xilit, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, kokamidopropilbetain, aroma, cellulózgumi, klórhexidin-digluconát, aszkorbinsav, nátrium-metabiszulfit,

Használat:
Fogkrém alkalmas nehéz vagy nehezen elvégezhető mechanikai higiénia orthodontikus, protézis vagy periodontális kezelés esetén. Ideális orthodontikus eszközökhöz, implantátumokhoz és problémákhoz a fogszuvasodás kockázatának kitett parodontális szövetek területén. A pasztát a sebészeti beavatkozás előtt és után kell használni (pl. foghúzás, implantátum elhelyezése,) a posztoperatív szövődmények megelőzésében. A kiváló hatások a fogászati ​​plakk és a fogszuvasodás, a gyakori aphthous, a paradentózis, a fogsorok és a krónikus vérzés és a gumi-vérzés problémájával járnak.

Ajánlott felhasználás:
Használja naponta egyszer, vagy a fogorvos utasításai szerint.
Hosszú távon javasolt a paradentózis kezdete.
Krónikus gumi gyulladás javasolt a Curasept orális vízzel kombinálva.

Paraméterek

Fogkrém típusa
Pro intenzivní ochranu, vhodná k použití před a po chirurgických zákrocích, ale i k běžnému používání Kész!
Tulajdonságok
Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Pro intenzivní ochranu, vhodná k použití před a po chirurgických zákrocích, ale i k běžnému používání Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curasept ADS 712 fogkrém 75ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURASEPT ADS 712 toothpaste 75ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURASEPT ADS 712 toothpaste 75 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ