AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml

Termékkatalógus
CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml
4,8 4 értékelés
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 75 ml - 90 533,33 Ft/1 l
Változat
Kód:  ZUB1628 Termékszám:  8056746072018

CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A szuper Curasept fogkrém kedvelt készítmény az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. Különleges összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A fehérítő hatással rendelkező Curasept fogkrém közvetlenül magában a fogszerkezetben lévő pigmenteket célozza meg. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A hatékony Curasept fogkrém térfogata je 75 ml. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a kellemes Curasept fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A kiváló CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A finom Curasept fogkrém érzékeny fogak esetén ajánlott, csökkenti a fogfájást
  • A fehérítő Curasept fogkrém eltávolítja a fogakon található foltokat
  • Amennyiben rendszeresen használod, megerősödik a fogzománcod is
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A nagyszerű Curasept fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Szorbit, Hydrated Silica, Aqua, Xylitol, Nátrium-metil-kokozil-turát, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Calcium Pantothenate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonizált olívaolaj, Pvp, Hydrogen Peroxide, Karbamid-peroxid, Glicirretinsav, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Sodium Fluoride, Vp/Va kopolimer, Cellulose Gum, Aceszulfám kálium, Mica, Vasoxid, Titanium Dioxide, Bisabolol, Kolloid arany, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Kolloid ezüst, Nátrium-benzoát, 0,1% hidrogén-peroxid

Paraméterek

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Űrtartalom
75 ml Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom
75 ml Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURASEPT Gold Lux bělicí 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURASEPT Gold Lux bieliaca 75 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ