A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Curver Szemetes DECOBIN pedal COCA COLA

Termékkatalógus
Curver Szemetes DECOBIN pedal COCA COLA
5 1 értékelés
- műanyag kuka fémfóliával, könnyen nyitható a lábpedállal, a teljes pedálmechanizmus rejtett, és ezért nem csúfítja a kukát, modern design, alkalmas konyhákba, fürdőszobákba, irodákba, a felületen nem láthatóak ujjlenyomatok, könnyen tisztítható, a felhasznált anyagoknak köszönhetően fokozott páratartalmú helyiségekben is használható, jól tartja a formáját, ellenáll az ütéseknek, belső füleket tartalmaz a szemeteszsák rögzítésére, méretei 73×39×29cm, űrtartalom: 50L
Kód:  CUR1011a12 Termékszám:  02162-C14 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Curver Szemetes DECOBIN pedal COCA COLA

A nagy, metálos bevonattal ellátott kuka remekül beilleszkedik bármilyen környezetbe. A rejtett pedálmechanizmus nem zavarja meg az összmegjelenést. Annak érdekében, hogy a szemeteszsákot jobban bele lehessen helyezni, ügyes fülecskék találhatóak a kuka belső részén. A gyártó többi kukájával ellentétben akár 50 liter hulladékot is magába fogad, a szögletes formának köszönhetően jobban be lehet helyezni sarokba vagy kisebb helyekre. Stílusos mintája bármelyik háztartás stílusos kiegészítőjévé teszi.

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitás: 50 liter
  • Alkalmas magasabb páratartalmú helyiségekbe
  • Ergonomikus alakja miatt bármilyen helyen elhelyezhető
  • Pedállal nyitható, a fedél érintése nélkül
  • Modern minta mindenki számára, aki szereti a stílusos kiegészítőket

Sokoldalú Curver DECOBIN

Ezennel bemutatjuk neked az elegáns Curver Decobin pedal COCA COLA kukát, ezüst metál bevonattal. A kuka alkalmas magasabb páratartalmú helyiségekbe is, használhatod konyhában, fürdőszobában, irodában. A használt jó minőségű anyagoknak köszönhetően nem láthatóak ujjlenyomatok a kuka felületén, a karbantartás rendkívül egyszerű. A kuka ütésálló, külön belső tartállyal rendelkezik, hogy könnyebben lehessen üríteni.

Méretek:
73 × 39 × 29 cm

Anyaga:
Műanyag

Minta:
COCA COLA

 

Paraméterek

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
73 cm Kész!
Mélység
29 cm Kész!
Szín
Piros Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
73 cm Kész!
Mélység
29 cm Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
50 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curver Szemetes DECOBIN pedal COCA COLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Curver Odpadkový koš DECOBIN pedal COCA COLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Curver Odpadkový kôš Decobin pedal COCA COLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Curver Urnen DECOBIN Pedal COCA COLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Curver Urnen DECOBIN Pedal COCA COLA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ