30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Dermacol Acneclear

Termékkatalógus
Dermacol Acneclear
Kozmetikai ajándékcsomag - elsősorban pattanásos bőrhöz készült termék. Tartalom: Tisztító gél + Peeling és Acneclear gél-krém.
Kód:  VBAL507 Termékszám:  8595003116312 Gyártó honlapja:

Dermacol Acneclear

A DERMACOL Acneclear ajándékkészlet tökéletes ajándék minden olyan nő számára, akinek problémája van a pattanásokra hajlamos , problémás, zsíros bőrrel. A készlet három, egymást tökéletesen kiegészítő terméket tartalmaz a DERMACOL Acneclear termékcsaládból. A tisztító gél mellett található egy könnyű gélkrém és arcradír, jojoba részecskékkel és hűvös mentollal. Mindhárom termék egyesíti a termékcsaládra jellemző aktív összetevőket. Az Acneclear hatékonyságát biztosítja a Zincidone faggyúszabályozás és a szalicilsav, amelyek antiszeptikus, hámlasztó és lágyító hatású. Az ausztrál teafából származó olaj sikeres befejezést biztosít.

A DERMACOL Acneclear ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet kozmetikumokkal a pattanásokra hajlamos problematikus bőr ápolására
  • A készlet tisztító gélből, könnyű gélkrémből és jojoba részecskéket tartalmazó bőrradírozóból áll
  • Smink- és tisztítógél a make-up és a szennyeződések gyengéd eltávolításához
  • A bőr tökéletesen tiszta és friss, tiszta és szoros pórusokkal rendelkezik
  • Zincidonet tartalmazó hidratáló gélkrém, nappali és éjszakai bőrápoláshoz
  • A speciális nem zsíros krémkészítmény nem terheli a bőrt és nem tömíti el a pórusokat
  • Bőrradír jojoba részecskékkel és hűtő mentollal
  • Mélyen tisztítja a bőrt és az eltömődött pórusokat, eltávolítja a zsírt, a mitesszereket és az elhalt sejteket

A Dermacol tisztító géllel tökéletesen tiszta bőr érhető el, látható pórusok nélkül

A Dermacol Acneclear Make-up Removal&Cleansing Gel sminkeltávolító és tisztító zselét kifejezetten a pattanásokra hajlamos, problematikus bőrre tervezték. A Zincidonet és szalicilsavat tartalmazó aktív összetételének köszönhetően ez a termék gyengéden eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket, ugyanakkor összehúzza a pórusokat és fertőtlenítő hatással rendelkezik. Használat után a bőr tökéletesen tiszta, puha és friss lesz, megnagyobbodott pórusok és fekete pontok nélkül.

Hatóanyagok:
Teafa olaj - antibakteriális hatású és fertőtleníti a bőrt
Zincidone - szabályozza a faggyútermelést
Szalicilsav - eltávolítja az elhalt bőrsejteket, lágyítja a bőrt, fertőtlenítő hatással rendelkezik, javítja a pattanásbőr megjelenését

A felhasználás módja:
Vidd fel a megnedvesített bőrre és óvatosan masszírozd be.

Bőrtípus:
Problémás, pattanásokra hajlamos bőr

Összetétel:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, kokamid-propil-betain, nátrium-Cocoamphoacetate, szalicilsav, cink-pca, Melaleuca Alternifolia levél olaj, Peg-200 hidrogénezett gliceril-palmate, Peg-7 gliceril-kookát, nátrium-hidroxid, nátrium-klorid, nátrium-klorid,

A Dermacol Acneclear gél állagú krémmel a szép és sima bőrért

A Dermacol Acneclear hidratáló gélkrémet a pattanásokra hajlamos, problematikus bőrre tervezték, amely hasznos nappali és éjszakai ápolást biztosít. Használata azonnali nyugtató hatású, tökéletes hidratációt, kényelmet és enyhén hűvös megkönnyebbülést biztosít a bőrnek. A termék speciális nem zsíros összetétele semmilyen módon nem terheli a bőrt és nem tömíti el a pórusokat. Az ausztrál teafából és a Zincidoneból származó olaj hozzáadása fertőtlenítő és antibakteriális hatással biztosít a terméknek, így a bőr tökéletesen tiszta és megfelelően táplált lesz. A gélkrém rendszeres használata puha, rugalmas és egészséges bőrt eredményez, és úgy érzed majd, mintha újjászülettél volna. 

Hatóanyagok:
Teafa olaj - antibakteriális hatású és fertőtleníti a bőrt
Zincidone - szabályozza a faggyútermelést
Hialuronsav - biztosítja a bőr hidratálását

Felhasználási módszer:
Vidd fel az arcodra, és óvatosan masszírozd be.

Bőr típus:
Problémás, pattanásokra hajlamos bőr

Összetétel:
Aqua, Persea Gratissima olaj, propilénglikol, dietil-hexil-ciklohexán, poliakril-amid, C13-14 izoparaffin, kapril / kapri triglicerid, Laureth-7, cink-pca, Melaleuca Alternifolia levél olaj, dinátrium-edta, bt, nátrium-hidroxid, nátrium-hidroxid , Fenoxi-etanol, metil-parabén, etil-parabén, D-limonén, parfüm

A DERMACOL Acneclear segítségével a bőr tiszta és ragyogó lesz

A Dermacol Acneclear Jojoba Face Peeling arcradírt kifejezetten a pattanásokra hajlamos, problémás és zsíros bőr kezelésére fejlesztették ki. Kitűnő antiszeptikus és hámlasztó hatásokkal rendelkezik. A bőrt és az eltömődött pórusokat mélyen megtisztítja és megbízhatóan eltávolítja a zsírt és az elhalt bőrsejteket. Megakadályozza a fekete pöttyök kialakulását. A bőr sima és selymesen puha tapintású lesz. Ausztrál teafa olajat és szalicilsavat tartalmazza, amely javítja a pattanásos bőr megjelenését. Továbbá az arcradírt jojoba részecskékkel és a hűsítő mentollal dúsították. A termék dermatológiailag tesztelt.

Hatóanyagok:
Teafa olaj - antibakteriális hatású és fertőtleníti a bőrt
Zincidone - szabályozza a faggyútermelést
Szalicilsav - eltávolítja az elhalt bőrsejteket, lágyítja a bőrt, fertőtlenítő hatással rendelkezik, javítja a pattanásos bőr megjelenését
Jojoba részecskék - a gyengéd radírozáshoz
Mentol - frissíti és lehűti a bőrt

Felhasználási módszer:
Vigye fel a készítményt nedves bőrre, és finoman masszírozza, amíg a hab képződik. Ezután alaposan öblítse le vízzel. Ne használja a szem körül.

Bőr típus:
Problémás, pattanásokra hajlamos bőr

Összetétel:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, kokamid-propil-betain, nátrium-ko-amfoacetát, szalicilsav, akrilát-kopolimer, pantenol, jojoba-észterek, Melaleuca Alternifolia levél olaj, cink-pca, mentol, Peg-200 hidrogénezett glicerin-7-cellulóz, benzo-fenil-palmit, benzo-fenil Dietil-hexil-szirlingilidenemalonát, kapril / kapri-triglicerid, nátrium-hidroxid, citromsav, dinátrium-edta, nátrium-klorid, diazolidinil-karbamid, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Ci 77007, Ci 42090, parfüm

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × DERMACOL ACNEclear tisztító gél (200 ml)
1 × DERMACOL ACNEclear hidratáló gél-krém (50 ml)
1 × Jojoba arcradír DERMACOL ACNEclear Jojoba arcradír (150 ml)


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Acneclear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Acneclear. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Acneclear.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ