A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

DERMACOL Enja Lift Gel 150 ml Hips

Termékkatalógus
DERMACOL Enja Lift Gel 150 ml Hips
Testápoló gél - feszesítő, fenékre és csípőre - 17 933,33 Ft/1 l
Kód:  TM104 Termékszám:  8595003109369 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Enja Lift Gel 150 ml Hips

A Dermacol Enja Lift Gel for Hips nők számára tervezett egyedi kozmetikai készítmény, melyet kifejezetten az olyan problémás területek formázására szántak, mint a fenék vagy a csípő. A feszesítő zselé zsírbontó hatásának köszönhetően, amely olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a Lipomoist, a koffein vagy a tengeri algák, hatékony segítséget nyújt a karcsúsításban, valamint feneke és csípője újraformázásában, és a problémás részek bőrszerkezetének megújításában. A zselé visszaadja a bőr karcsú hatását, puhaságát, rugalmasságát, s a problémás részeket tökéletesen feszessé és selymes tapintásúvá teszi. Csípője és feneke csábító vonalai után mindenki garantáltan meg fog fordulni.

A zselé legalább egy hónapon keresztüli rendszeres használatával feneke és csípője egy ruhamérettel (kb. 4 cm) karcsúbb lesz. A zselé lágy textúrájának köszönhetően remekül felszívódik a bőrbe, és nem hagy maga után foltokat. E minőségi alakformáló zselét bőrgyógyászatilag tesztelték, s alkalmas minden bőrtípusra. Kényeztesse bőrét e jótékony hatású feszesítő zselével a csodálatosan karcsú megjelenés érdekében!



Hatóanyagok:
Az alakformáló zselé hatóanyagai -  Lipomoist, koffein és tengeri algák - stimulálják a zsírbontást, és tartósan megakadályozzák a zsír ismételt lerakódását a fenék és a csípő környékén.

Alkalmazás:

Vigye fel a feszesítő zselét a fenék és csípő környékére naponta kétszer, legalább egy hónapon keresztül, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe. A hatás növelésének érdekében a készítményt zuhanyozás után, tusfürdővel megtisztított bőrre alkalmazza.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Összetétel:
Aqua
PEG-40 hydrogenated castor oil
Butylene glycol
Propylene glycol diethylhexanoate
Caffeine
Laminaria hyperborea extract
Hydrolyzed wheat protein
Hydrolyzed soy protein
Xanthan gum
Carrageenan (chondrus crispus)
Cyamopsis tetragonoloba gum
Escin
Pectin
Gelidium cartilagineum extract
Proline
Serine
Arginine
Menthol
Propylene glycol
Caprylyl glycol
Glucose
Triethanolamine
Sodium Phosphate
Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer
Sodium hydroxide
Sodium methylparaben
Ethylhexylglycerin
Phenoxyethanol
(Methyl-, Ethyl-) paraben
Citral
Limonene
Parfum

Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Enja Lift Gel 150 ml Hips Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ