Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml)

Termékkatalógus
DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml)
5 1 értékelés
Napozó spray - vízálló, - 12 450 Ft/1 l
Kód:  OPA004 Termékszám:  8595003103442 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml)

A DERMACOL egy jelentős cseh kozmetikai cég, amely a 60 -as évek elején alakult. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és egyesül bennük a szigorú termelési feltételek betartása és a legújabb kutatási eredmények felhasználása a kozmetika terén. A Dermacol termékeken végzett klinikai vizsgálatok a Prágai Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzése alatt zajlanak és természetesen megfelenek a GMP és az ISO normák követelményeinek. A Dermacol termékek csak olyan alapanyagokat tartalmaznak, amelyeknek eredetét nyomon lehet követni az egész világ laboratóriumaiban - nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban is. 

A vízálló napvédő tej béta-karotint is tartalmaz, amely hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Az UVA és UVB filterek E-vitaminnal és szőlőmag olajjal vannak kiegészítve, ez a védelmi rendszer megvédi a bőrt az UV sugárzás káros hatásaitól és megakadályozza a korai öregedést.

A termék típusa:
Vízálló napvédő tej SPF 10 Spray

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra alkalmas

Legfontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - E-vitaminnal, szőlőmag olajjal és a béta-karotinnal

Alkalmazás:
Applikáljon elegendő mennyiséget bőrére 20 perccel a napozás megkezdése előtt. Ezt ismételje meg minden alkalommal, ha hosszú ideig tartózkodik vízben vagy ha bőre megszárad. Használat előtt rázza fel. A túlzott napozás komoly egészségügyi kockázatot jelent.

Eredmény:
Gyönyörűen lesült, bronzbarna és egészséges bőr.

Térfogat:
200 ml

Összetétel:

Víz, Glycine Soja Oil, Octocrylene, Ethylhexyl Isononanoate, Sodium Dihydroxycetyl Phosphate, VP/Eicosene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Titanium Dioxide (nano), Silica, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Carbomer, Beta-Carotene, Tocopherol, Zea Mays Oil, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
10 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
10 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sun Water Resistant Sun Milk SPF 10 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL SUN Mlieko na opaľovanie SPF 10 rozprašovač (200 ml).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ