AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml

Termékkatalógus
DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml
4,5 4 értékelés
Arckrém - nők számára, nappali és éjszakai, bőrtípus: zsíros és problémás, hatás: hidratáló és pigmentfolt csökkentő, 50 ml - 97 800 Ft/1 l
Kód:  KSPL1204 Termékszám:  8430830507431

DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml

A Diet Esthetic Vit Vit Snail Extract Cream arckrém egy természetes összetételű kozmetikai termék, amely nagy koncentrátumban tartalmaz regeneráló és reparáló fehérjéket. Ezeket a fehérjéket a csiga nyálkájából (Hexil asparsa) és egyéb hatóanyagokból vonták ki. A csiga kivonatot tartalmazó krém serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét. Regenerálja a bőrt és a szöveteket, így csökkenti a ráncok kialakulását, és halványítja a foltokat és a hegeket. Ez a speciális, gyógyhatású krém főként azokat örvendezteti meg, akiknek a bőrét akné utáni hegek csúfítják. A krém használatával a bőr kisimul ,és tökéletesen tisztává válik. Kényeztesse magát ezzel a jó minőségű és nagyon hatásos krémmel, amely megoldást nyújt az aknés bőrre! 

Hatóanyagok:

  • Az enzimek segítenek meggátolni a bőr kipirosodását és a nemkívánatos pigmentációt, amelyet a leszáradt pattanások okoznak
  • A csiga nyálka serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét, segíti a bőr és a szövetek regenerálódását, és hidratálja a bőrt

A csiga nyálkát maga Hippokratész is használta gyógyászati célokra, és több ókori gyógyítóval egyetemben. A csiga nyálka gyógyhatása az enzimekben rejlik, amelyek megváltoztatják az akné szöveteinek a struktúráját, hidratálnak és gyógyítják a bőrt. Az enzimek segítenek meggátolni a bőr kipirosodását és a nemkívánatos pigmentációt, amelyet a leszáradt pattanások okoznak. A csiga nyálka kiválóan hidratálja a bőrt, amelyet a teve vízraktározó képességéhez lehetne hasonlítani. A krém főleg zsíros, aknéra hajlamos bőrre ajánlott. Használja ezt az egyedülálló krémet, amellyel megőrizheti a bőre egészségét és szépségét! 


Használat

A szükséges mennyiséget vigye fel a bőrére, és gyengéden masszírozza be. Nappali és éjszakai használatra egyaránt ajánlott.

Összetevők

Aqua (Water), Helix Aspersa, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, C12-20 Alkyl Benzoate, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Allantoin, Passiflora Quadrangularis (Passion Fruit Extract), Citrus Limonium (Lemon Extract), Ananas Sativus (Pineapple Extract), Vitis Vinifera (Grape Extract), Propylene Glycol, Glycolide Acid, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Aluminium Chloride, Zinc Chloride, Copper Sulfate, Manganese Chloride, Sodium Chloride, Lysine, Cyclomethicone, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Acrylamide / Sodium Acrylate Copolymer, Trideceth 6, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Benzyl alcohol, 2-Bromo-2-nitropropane-I, 3-diol.

 

Összetétel

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CYCLOPENTASILOXANE CETETH-20, STEARYL ALCOHOL, SNAIL SECRETION FILTRATE, ALLANTOIN, BENZOPHENONE-3 (OXYBENZONE), ASCORBYL PALMITATE, LYSINE, MANGANESE CHLORIDE, COPPER SULFATE, GLUCONOLACTONE, GLYCOLIC ACID, MALIC ACID, TARTARIC ACID, CITRIC ACID, ZINC CHLORIDE, ALUMINUM CHLORIDE, PHENETHYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE TRIETHANOLAMINE, DIMETHICONOL, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, CALCIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL LONONE, HYDROSYISOHESYL 3-CYCLOHEXENE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM GLUCONATE, PHENOXYETHANOL SODIUM BENZOATE, DMDM HYDANTION, C.I. 77891 (TITANIUM DIOXIDE)


Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Parabénmentes Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes Kész!

Hatás

Hatás
Regeneráló, Pigmentfolt csökkentő, Simító Kész!

Korosztály

Korosztály
20+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ