A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Dove Derma Spa Goodness³ Indulgent Hand Treatment 75 ml

Termékkatalógus
Dove Derma Spa Goodness³ Indulgent Hand Treatment 75 ml
Kézkrém - nők számára, minden bőrtípusra, hidratáló és tápláló, hatóanyag: homoktövis olaj, természetes olaj tartalmú, aromás illattal, 75 ml-es - 21 173,60 Ft/1 l
Kód:  TM118 Termékszám:  8712561977371 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dove Derma Spa Goodness³ Indulgent Hand Treatment 75 ml Megszűnt

Dove Derma Spa Goodness³ Indulgent Hand Treatment 75 ml

le
TM118

Fedezd fel a háromszorosan szép bőrt! A három előny a Goodness3 sorozatnak köszönhető: a bársonyos puhaság, az élénk tónus és a ragyogás. A kézkrém tökéletesen táplálja és erősíti a bőrt, amely szép és sima marad. A krém rendszeres használata hatékony védelmet nyújt a bőrnek minden külső káros hatással szemben. Hatásárra a bőr ellenáll az időjárási viszonyoknak, vagy a kezet igénybe vevő munka hatásának, és semmit sem veszít rugalmasságából. Felejtsd el a száraz és repedezett kezeket. A kézkrém világosítja is a bőrt, ez pedig fiatalosabb megjelenést biztosít. Kellemes illata a tisztaság és ápolt bőr érzetét kelti.

A Goodness3 a bőrápolási termékek első olyan sorozata, amely az omega olajok és a sejtek belsejében ható Cell-Moisturisers technológia hatását egyesíti. A száraz bőrt teljesen hidratálja és biztosítja optimális nedvességének fenntartását. Csökkenti a napi stressznek kitett bőr korai öregedését. Kényeztesd bőrödet minőségi készítményekkel, és hamarosan látható lesz az eredmény! 

Fontos jellemzők

  • Tökéletesen hidratálja a bőrt, és fenntartja optimális nedvességét
  • Táplálja és erősíti a bőrt, megőrizve annak rugalmasságát
  • Megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól
  • Csökkenti a bőr korai öregedését
  • A bőr bársonyosan sima, és tónusos lesz
  • Világosítja a bőrt, ez fiatalosabb megjelenést biztosít
  • Kellemes illatúvá teszi a bőrt

Bőrtípus:
Száraz bőrre

Alkalmazás:
Vidd fel a krémet a kezedre, és masszírozd be.

Összetevők:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone crosspolymer, Hydroxystearic acid, Arachidic acid, Caprylyl glycol, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glucose, Hippophae rhamnoides oil, Hydroxystearyl alcohol, Hydroxystearyl Glucoside, Isohexadecane, Palmitic acid, Parfum, PEG-10 dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide, Stearic acid, Xanthan gum, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 77891

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: DOVE Dove Derma Spa 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dove Derma Spa Goodness³ Indulgent Hand Treatment 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Krém na ruce Derma Spa Goodness3 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Derma Spa Krém na ruky Goodness3 75 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ