30 dnů na vrácení ApF HU

Elektromos fogkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Forgó
(2)
Szónikus
(253)
Oszcilláló
(14)
Fogközi
(2)
Szájzuhany
(2)
Rendeltetés
Felnőtteknek
(234)
Gyerekeknek
(80)
Funkciók
Fejek száma a csomagban
1 db
7 db
-

Elektromos fogkefét gyakorlatilag bárki használhat, beleértve a gyermekeket és azokat is, akik érzékeny fogakkal vannak "megáldva". A fogak és íny egészségének javítása érdekében ez különösen fontos azok számára, akik nem megfelelő fogmosási technikát alkalmaznak. Milyen elektromos fogkefék kaphatók?

Tovább

Az elektromos fogkefe előnyei és hátrányai

Az elektromos fogkefe szinte mindenki számára alkalmas, gyakorlatilag a fogakhoz érintve magától elvégzi a dolgát. A fogszabályozó sem jelent problémát, csak gyakrabban kell cserélni az elemes fogkefe fejét. Mik az előnyei és hátrányai?

  • Többszörös hatékonysággal távolítja el a lepedéket.
  • Megakadályozza a fogak nem kívánt elszíneződését.
  • Teljesen biztonságos és javítja az íny egészségi állapotát.
  • Kisebb mennyiségű fogkrém is elegendő.
  • Az elektromos fogkefe ára magasabb.
  • A nagy intenzitású akkus vagy elemes fogkefe nem alkalmas ínyproblémákkal és fogágybetegséggel küszködő, érzékeny fogú és ínyű emberek számára.

i

Az elektromos fogkefe vagy cserélhető elemekkel, vagy szabványos töltővel tölthető egy elektromos aljzaton keresztül, így nincs szükség az akkumulátor cseréjére.

Felnőtt- és gyerek elektromos fogkefe

Kínálatunkban egyaránt szerepel elektromos fogkefe gyerekeknek és felnőtteknek is. Lássuk, miben különböznek egymástól:

Felnőtt elektromos fogkefe

A felnőtteknek szánt elektromos fogkefe kimondottan a felnőttek fogaihoz lett megtervezve. Számos fogmosási módot és funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a fogmosást. Általánosságban elmondható, hogy az elektromos fogkefe gyerek verziójához képest más a kialakítása, elegánsabb és nagyobb.

Gyerek elektromos fogkefe

A elektromos gyerek fogkefe 3 éves kortól használható. Amellett, hogy szórakoztató módon tanítja meg a szájhigiéniát, precízen is tisztít. Ezenkívül a kialakítása a kisgyermekek fogaihoz van igazítva, így a fogaikat tökéletesen tisztán és simán tartja. Az elektromos fogkefe gyerek változata szemet gyönyörködtető színekben és különböző motívumokkal kapható, szinte vonzza a gyermekek tekintetét.

Az elektromos fogkefék két alaptípusa

A fogkefe elektromos változatának két típusát különböztetjük meg: forgófejes és szónikus.

  1. A forgófejes elektromos fogkefe megbízhatóan tisztítja a fogakat, hatékonyan távolítja el a lepedéket. Ugyanakkor a tisztítás intenzitása nem mindenki számára kellemes, ezért az érzékeny fogú vagy fogínyű emberek számára ez a típusú elektromos fogkefe nem ajánlott.
  2. A szónikus elektromos fogkefe a rezgés általi, a fogközök és az ínyvonalak mentén történő dinamikus folyadékáramoltatás elvén működik. A finomabb rezgésszám az érzékeny fogaktól szenvedők számára is alkalmas.

Az okosfogkefe odafigyel a fogak megfelelő tisztítására

Az okosfogkefe tökéletes választás mindazok számára, akik maximális gondot szeretnének fordítani fogaik egészségére. Az okostelefonra letölthető alkalmazás segítségével aktívan figyelemmel kísérhető a fogmosás teljes folyamata. Ha hibát észlel, azonnal értesít. Okosfogkefe szónikus és forgófejes változatban is kapható.

Oral-B forgófejes elektromos fogkefe
Forgófejes elektromos fogkefe

Sencor szónikus elektromos fogkefe
Szónikus elektromos fogkefe

Hogyan néz ki az elektromos fogkefe feje?

Az elektromos fogkefe feje típustól függően lehet klasszikus ovális vagy kerek formájú.

  • A forgófejes elektromos fogkefe feje kerek, sörtéi minden egyes fogat egyenként körbejárnak. A választék széles – van amelyik jobban tisztítja a fogközöket és a fognyakat, van amelyik pedig jobban fehérít.
  • A szónikus elektromos fogkefe feje úgy néz ki, mint egy klasszikus kézi fogkefe. Tisztításkor gyorsan rezeg, közben oldalirányba is elbillen, oda-vissza oszcillál, leutánozva a kézi fogkefe mozgását.

Hogyan működik az elektromos fogkefe?

A forgófejes és a szónikus elektromos fogkefe teljesen másképp működik – másfajta mozgást végeznek.

  • A forgófejes elektromos fogkefe 360°-os mozgást és félköríves mozgást is végez, mely során a fej akár 10 000 mozdulat/perc sebességgel forog. Egyes modellek pulzáló mozgást is végeznek.
  • A szónikus elektromos fogkefe működési elvének lényege, hogy a sörték ultrahangos frekvencián rezegnek, melynek köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is elérik. A sörték sebessége elérheti a percenkénti 40 000 rezgés, vagy akár még többet is.

Az forgófejes elektromos fogkefe teljesítményét impulzus- vagy forgásszámban szokták megadni. Ezzel szemben a szónikus elektromos fogkefe teljesítményét percenkénti rezgésszámban adja meg a gyártó.

Az ideális fogmosási technika forgófejes elektromos fogkefe segítségével

Az forgófejes elektromos fogkefével való helyes fogmosás során csak a fogakat szabad tisztítani, a fognyakat nem. Így nem sérül meg az íny, és nem kerül alá lepedék vagy fogkő. A fogínyszél tökéletes tisztításához egy kézi fogkefe használata javasolt, amivel könnyebben szabályozhatod a tisztítás intenzitását. A forgó mozgásnak köszönhetően elég a fogkefét 45°-os szögben tartani, a többit csak bízd rá.

Az ideális fogmosási technika szónikus elektromos fogkefével

A forgófejes fogkefékkel ellentétben a szónikus fogkefét az íny és a fogak csatlakozásán kell végigvezetni. A fogkefefej könnyen behatol a fogak közé és alaposan megtisztítja őket. A lepedék maradéktalan eltűntetése érdekében a szónikus fogkefét fel- és lefelé is mozgatni kell.

Azz elektromos fogkefe többet kínál, mint egy egyszerű fogmosás

A mai modern elektromos fogkefék számos tisztítási módot kínálnak. A normál 2 perces beállításon túl választhatsz alaposabb, 3 perces fogmosási időt is. A legfejlettebb elektromos fogkefék lehetővé teszik akár a fogak fehérítését, az érzékeny területek kíméletes tisztítását, vagy akár az íny masszírozását is.

Az elektromos fogkefe legfontosabb jellemzői

Ha a lehető legjobb elektromos fogkefét szeretnéd megvásárolni, fordíts figyelmet a sok egyéb hasznos funkcióra is.

  • 3D tisztítás – a 3D technológiának köszönhetően hatékonyan távolítja el a lepedéket és a nem kívánatos elszíneződést a fog felületéről. Finom pulzáló mozgásokat hoz létre a szennyeződések eltüntetése érdekében.
  • Nyomásérzékelő – a nyomásérzékelő jelez, ha túlságosan erősen nyomod a fogkefét.
  • Bluetooth – lehetővé teszi az elektromos fogkefe összekapcsolását egy okostelefonos alkalmazással, amely elemzi a fogmosást, így javíthatja a fogápolási technikádat.
  • Időzítő – az elektromos fogkefe értesít, ha már 2 perce mosod a fogad - a fogorvosok ennyi időt javasolnak a fogmosásra. A felsőbb kategóriájú modellek időzítője 4, egyenként 30 másodperces intervallumra osztva emlékeztet arra, hogy áttérhetsz a szájüreg következő területére.

Az elektromos fogkefe cserélhető feje két-három hónapig bírja, ha megfelelően használod. Egyes modellek intelligens érzékelővel rendelkeznek, amelyek jelzik, ha cserélni kell a fejet.

A tökéletesen tiszta fogak érdekében használj szájzuhanyt is

A szájzuhany hozzájárul az egészséges interdentális terek fenntartásához - irritáció nélkül. Az ergonomikus formának és az optimális nyomásnak köszönhetően a tisztítás nem vesz igénybe 60 másodpercnél több időt. Különösen alkalmasak érzékeny ínyű emberek számára, akiknek túl durva a fogköztisztító kefe vagy fogselyem használata.

Szájzuhany

A szájzuhany ideális kiegészítő egy elektromos fogkefe mellé.

Ha az olcsóbb termékeket keresed, tekintsd meg akciós elektromos fogkefe kínálatunkat. Kíváncsi vagy más vásárlók tapasztalataira? Az Alza elektromos fogkefe teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a kínálatban szereplő termékeket.

Legfontosabbelektromos fogkefe kiegészítők

Egy elektromos fogkefe számára nem csak a pótfejek tartoznak a hasznos kiegészítők közé. A gyártók igyekeznek olyan csomagokat piacra vinni, amelyek a gyakori utazóknak vagy épp a kis fürdőszobával rendelkezőknek előnyös.

Elektromos fogkefe tartó

Mivel egy hagyományos fogkeféhez képest masszív és nagyobb akkus eszközökről van szó, nem tudod csak úgy egy pohárba állítani őket fogmosás után. Alapvetően két fogkefe tartótípust különböztetünk meg:

  • fali elektromos fogkefe tartó – kifejezetten kisebb fürdőszobákba praktikus. Ha nincs elég hely a mosdókagyló körül, pár csavarral rögzítsd a tartót a falra, ideális esetben a konnektor közelébe, hogy a töltés is egyszerűen menjen
  • elektromos fogkefe tartóállvány – néhány gyártó ügyesen integrálta egybe a vizes poharat és a töltést, így kialakítva egy multifunkciós fogkefe tartót. Valamilyen tartó állvány minden elektromos fogkeféhez jár, ha dupla csomagolást vásárolsz, ügyelj arra, hogy a tartó is két fogkefe befogadására legyen alkalmas

Elektromos fogkefe töltő

Ahogy fentebb is írtuk a legtöbb esetben a tartó maga a töltő is. A töltő manapság leggyakrabban egy USB kábellel végződik. Néhány modell töltőfejjel érkezik. A gyártók nem szokták közölni a kábel hosszúságát, ezzel kapcsolatban próbálj tesztvideókban tájékozódni, ne érjen meglepetés a megvásárlás után.

Elektromos fogkefe tok

Az utazó tok az egyik legfontosabb tartozék, ha gyakran vagy úton. Egy elektromos fogkefe értelemszerűen több helyet foglal, mint egy hagyományos és szállításkor jobban kell rá vigyázni. Az elektromos fogkefe tokban biztonságosan pihennek a pótfejek is. A tok a töltést is biztosítja, ezért azt nyugodtan otthoni fürdőszobádban hagyhatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
107 990 Ft

2.
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
106 990 Ft

3.
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, 3D tisztítás, interaktív kijelző, 3D térképezés és SMART funkciók, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
168 790 Ft

Még több
321 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Oral-B Pro Series 1 Braun Design, fekete - Elektromos fogkefe Típusok
4,4
Oral-B Pro Series 1 Braun Design, fekete
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 20000 mozgások/perc, időzítő, akkumulátor kijelző és SMART funkciók, 1 fej a csomagban, utazótok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK316
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Oral-B iO Series 6 Black Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 52×
Oral-B iO Series 6 Black Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 17400 rezgés/perc, 5 tisztítási mód, nyomásérzékelő, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
66 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK199
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Oclean X Pro Digital Duo Set Gold and Blue, 2 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, 3D térképezés és SMART funkciók, 4 fej a csomagban, mobilalkalmazással
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLelk74
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Oral-B iO Series 9 Black Onyx Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 168×
Oral-B iO Series 9 Black Onyx Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
107 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK015
Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz Mágneses fogkefék - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 168×
Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz Mágneses fogkefék
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, 3D tisztítás, interaktív kijelző, 3D térképezés és SMART funkciók, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
168 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK574
Oral-B iO 9 Special Edition, fekete - Elektromos fogkefe
Típusok
5,0
Oral-B iO 9 Special Edition, fekete
Elektromos fogkefe - mágneses iO, időzítő, nyomásérzékelő és SMART funkciók, 1 fej a csomagban
161 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK044
Oral-B iO 9 Rose Quartz speciális sorozat - Elektromos fogkefe
Típusok
5,0
Oral-B iO 9 Rose Quartz speciális sorozat
Elektromos fogkefe - mágneses iO, időzítő, nyomásérzékelő és SMART funkciók, 1 fej a csomagban
161 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK068
Oral-B iO 3 Black - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 62×
Oral-B iO 3 Black
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK277
4,8 20×
Oclean X Pro Elite Pack Grey
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 7 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Szuper ár
61 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK089
Oral-B Vitality Pro, Fekete - Elektromos fogkefe
Típusok
4,7 34×
Oral-B Vitality Pro, Fekete
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK124
Oral-B iO Series 5 Duo Black/White Mágneses fogkefék - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 79×
Oral-B iO Series 5 Duo Black/White Mágneses fogkefék
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, mobilalkalmazással
94 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK695
4,6 13×
Xiaomi Electric Toothbrush T700
Elektromos fogkefe - szónikus, 39600 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth és nyomásérzékelő, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAMIa4
Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx&White Alabaster Mágneses fogkefék - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 48×
Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx&White Alabaster Mágneses fogkefék
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző, interaktív kijelző, 3D térképezés és SMART funkciók, 1 fej a csomagban
107 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK040
Oral-B Vitality Pro, kék - Elektromos fogkefe
Típusok
4,7 34×
Oral-B Vitality Pro, kék
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 3 tisztítási mód, időzítő, akkumulátor kijelző és SMART funkciók, 1 fej a csomagban
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK453
Oral-B iO 3 Blue - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 62×
Oral-B iO 3 Blue
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK321
Oral-B Vitality Pro, Lila - Elektromos fogkefe
Típusok
4,7 34×
Oral-B Vitality Pro, Lila
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK025
Oral-B iO Series 7 White Alabaster Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 48×
Oral-B iO Series 7 White Alabaster Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
93 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBEK223
Philips Sonicare 4300 HX6800/87 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 548×
Philips Sonicare 4300 HX6800/87
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK967
Oral-B iO 3 Pink Design Braun - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 62×
Oral-B iO 3 Pink Design Braun
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 3 tisztítási mód, akkumulátor kijelző és SMART funkciók, 1 fej a csomagban
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK222
Oral-B Pro Kids 100 éves Disney Braun Design, tokkal - Elektromos fogkefe
Típusok
4,9 18×
Oral-B Pro Kids 100 éves Disney Braun Design, tokkal
Elektromos fogkefe - gyerek, szónikus, 7600 mozgások/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, akkumulátor kijelző és SMART funkciók, 1 fej a csomagban, utazótok
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK956
4,7 14×
Oclean X Pro Green
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK471
4,9 16×
Oclean X Pro Pink
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK488
Oral-B iO 3 Duo Black&Blue - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 62×
Oral-B iO 3 Duo Black&Blue
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, utazótok
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORBZK772
Philips Sonicare 4300 HX6807/24 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 548×
Philips Sonicare 4300 HX6807/24
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK205

Elektromos fogkefék

elektromos fogkefeA TrueLife tökéletes mosolyt varázsol az egész családnak Hogyan biztosíthatsz szép mosolyt és egészséges fogakat az egész családnak? Bízd rá az új TrueLife SonicBrush elektromos fogkefékre és TrueLife AquaFloss szájzuhanyokra, hogy te és a gyermekeid is professzionális szintű fogápolásban részesüljetek. Milyen új szájápolási...
A szép és egészséges fogak a róluk való gondoskodás eredményei, ami attól függ, mennyi időt fordítunk alapos ápolásukra. Ismerkedj meg az Oral-B fogkefékkel, melyek felnőttek és gyermekek számára is gyengéd segítséget nyújtanak a fogak mindennapos tisztítása során....
Az Oral-B iO egy új generációs okos fogkefe. Ez az újdonság nagyszerű innovációkkal rendelkezik. A legfőbb újdonság a mágneses rezgésekkel történő fogtisztítás. A fogkefe minőségét a CES 2020 kiállításon díjazták, ahonnan a legjobb innováció díjával térhetett haza....

Elektromos fogkefék

A Elektromos fogkefék kategóriában összesen 321 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fogkefék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fogkefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos fogkefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos fogkefék vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ