Akvizice ApF HU Shop roku

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml

Termékkatalógus
ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 1 566 000 Ft/1 l
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
23 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL4173 Termékszám:  887167588509 Gyártó honlapja:
ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml 23 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml

Csökkentsd a szem körüli ráncokat két hét alatt az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme segítségével. Nemcsak kevesebb lesz a ráncod, hanem az öregedés egyéb jelei is kevésbé lesznek feltűnőek. Innovatív, új generációs technológiával büszkélkedhet, amely kettős hatást biztosít. Megakadályozza a bőr károsodását,óvja a negatív külső hatásoktól, és semlegesíti a szabad gyököket. Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme gélkrémmel a szemed nyitottabbá válik, és tekinteted is fiatalosabb lesz. A krém minden bőrtípusra alkalmas. Legfontosabb hatásai közé tartozik a hidratálás, anti-age hatás, a bőr világosítása, lifting, regenerálás, táplálás, harcol a sötét karikák ellen, és véd a külső hatásoktól, továbbá tömörebbé teszi és megerősíti a bőrt. A gyártó az esti, lefekvés előtti használatot javasolja.

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme legfontosabb jellemzői

  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme csökkenti a szem körüli ráncokat
  • Harcol az öregedés korai jelei ellen
  • Homályosítja a szem alatti sötét karikákat
  • A szabad gyökök ellen is hat
  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme könnyen felszívódik
  • Akár 8 órán át tartó antioxidáns hatást biztosít

Felejtsd el az öregedő bőrt!

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme egyhetes használata után felkészülhetsz arra, hogy a szem alatti ráncok jelentős csökkenését tapasztalod majd. Már egy hét használat után a szemkörnyék hidratáltabb lesz, és a szemen a látható fáradtság jelei is csökkennek. Az innovatív FR-Defense technológiának köszönhetően a bőr még ellenállóbbá válik a külső negatív hatásokkal szemben. Az egyedülálló peptidek elősegítik a bőrfiatalító hatást. Erős oxidálószerként E-vitamint tartalmaz.

Hogyan kell használni:< br> Minden reggel és este vidd fel az Estée Lauder szemkörnyékápolót a szemkörnyékre. Ha a krém elfogyott, a tégelyt újrahasznosíthatod. Csakúgy, mint a külső kartoncsomagolás.

Összetétel

Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Metil-trimetikon, Bifida Ferment Lysate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Petrolatum, Sucrose, Glicerin, Butylene Glycol, Akrilamid/nátrium-akrililoid-dimetil-turát kopolimer, Trehalose, Tripeptid-32, Adansonia Digitata magkivonat, Lavandula Angustifolia (levendula) virágkivonat, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Hypnea Musciformis Extract, Nátrium Rna, Caffeine, Squalane, Anthemis Nobilis virágolaj, Poria Cocos Sclerotium kivonat, Citrullus Lanatus (görögdinnye) gyümölcskivonat, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Phytosphingosine, Hidrolizált algin, Hordeum Distichon (árpa) kivonat\Extrait D'Orge A Deux Rangs, Jojoba Esters, Triticum Vulgare (búza) csíraolaj, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Isohexadecane, Jojoba alkohol, Izopropil-Jojobát, PEG/PPG-18/18 dimetikon, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Sorbitan Oleate, Sodium Lactate, Poliszorbát 40, Kálium-glükonát, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Iron Oxides (Ci 77491), Vasoxidok (Ci 77492)


Paraméterek

Termék típus
Krém Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Űrtartalom
15 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!
Használat szerint
Éjszakai Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Éjszakai Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ