AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

FENJAL Sensitive testápoló tej 400 ml

Termékkatalógus
FENJAL Sensitive testápoló tej 400 ml
5 1 értékelés
Testápoló - női, nagyon száraz bőrre ajánlott, feszesítő, természetes olaj tartalmú, natúr és vegán kozmetikum, mandulás termékcsalád, 400 ml-es - 8 725 Ft/1 l
3 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TM011 Termékszám:  4013162025732
FENJAL Sensitive testápoló tej 400 ml 3 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

FENJAL Sensitive testápoló tej 400 ml

FENJAL

Élvezd a selymesen puha bőr érzését, és a fehér virágok csodálatos illatát, melyet a Fenjal Sensitive Touch testápoló tej hoz el neked. A Fenjal Sensitive Touch sorozatot kifejezetten az érzékeny bőr ápolására fejlesztették ki. Ezeket a termékeket innovatív receptúrák és természetes összetevők jellemzik. Élvezd a természet erejének és a legújabb tudományos kutatások eredményének kombinációját, csodálatos virág illattal megspékelve. A természetes növényi kivonatoknak és vitaminoknak köszönhetően intenzíven hidratálja a bőröd a testápoló tej. A termék nagyon népszerű azon vásárlók körében, akik a természet erejével szeretnének gondoskodni a bőrükről, a mesterséges kemikáliák nélkül.

A testápoló tej friss és lágy illatba burkolja az egész tested, miközben érzékeidet is kényezteti. A fejillatot friss, gyümölcsös ananász, őszibarack és sárgabarack határozza meg. A szívillatot a fehér virágok összetéveszthetetlen illata adja. Az alap illatot pedig szantálfa, kókusz és a pézsma adja.

Aktív hatóanyagok - növényi olajok és gabona kivonat:

Növényi olajok:
A növényi olajok jótékony bőrápoló tulajdonságai már az ókorban is ismertek voltak. Nem csak intenzíven hidratálja a bőrt, de segít a bőr mélyebb rétegeibe zárni a nedvességet a rengeteg telítetlen zsírsavnak és vitaminnak köszönhetően, melyek védőréteget képeznek a bőrödön, így hosszabb ideig marad hidratált a bőröd.


Sárgabarackmag olaj:
Tisztító és hidratáló tulajdonságokkal bír, rengeteg telítetlen zsírsavat és vitamint tartalmaz, amely kisimítja a száraz és érzékeny bőrt, így előzve meg az idő előtti bőröregedést.


Mandulaolaj:
Gyengéden ápolja a bőrt. Intenzíven hidratálja, puhítja és feszesíti a bőrt.


Szójaolaj:
Nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat és E vitamint, ezeknek köszönhetően hatékonyan védi a bőrt a külső, káros behatásoktól.


Gabona kivonat:
A gabonafélék olyan összetevőket tartamaznak, melyek nyugtatják az irritált bőrt. Az irritált bőr lassan elveszti természetes rugalmasságát, amely felgyorsíthatja a ráncok megjelenését. A gabona kivonat ezeket a folymatokat lassítja, az irritált bőr megnyugtatásával.

Bőrtípus:
Kifejezetten érzékeny bőrűeknek kifejlesztve.

Alkalmazása:
Vidd fel a testápolót az egész testedre reggel és / vagy este, és élvezd bőrös selymes puhaságát.

Kiszerelés:
400 ml

Paraméterek

Összehasonlít
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
400 ml Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!
Típus
Női Kész!
Hatás
Feszesítő Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Feszesítő Kész!
Specifikáció
Natúr, Vegán Kész!
Kozmetikum sorozat
Mandulás Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Nagyon száraz bőrre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FENJAL Sensitive testápoló tej 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FENJAL Sensitive Body Lotion 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FENJAL Sensitive Telové mlieko 400 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ