A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

NIVEA MEN Black & White Power 40 ml

Termékkatalógus
NIVEA MEN Black & White Power 40 ml
4,9 7 értékelés
Izzadásgátló - stift kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, nem hagy foltot és hosszantartó hatású, 40 ml-es - 25 439,25 Ft/1 l
Kód:  KDR077 Termékszám:  42240174 Gyártó honlapja:

NIVEA MEN Black & White Power 40 ml

A NIVEA MEN Black & White Power dezodor nem csupán a verejték okozta kellemetlen szagokkal szemben hatékony, de a nem hagy fehér foltot a fekete ruhán, és meggátolja az izzadás okozta sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon. A dezodor egyedülállóan tartós védelmet nyújt az izzadással szemben. A termék nem tartalmaz alkoholt és színezékeket. A dezodor vonzó, férfias illatával energiát ad és a hosszan tartó frissesség érzését nyújtja!

A Nivea már évek óta a minőséget, kifinomultságot és a stílust jelenti. Mint a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea folyamatosan kapcsolatban áll fogyasztóival, egyedülálló és innovatív termékeket kínál. A márka világszerte élvezi vásárlói bizalmát.

A modern emberek nagy hangsúlyt helyeznek a mindennapi higiéniájukra, melyek közt a dezodorok használata is jelen van. Azok az idők már elmúltak, mikor az emberek izzadságának szagát érezni lehetett, hiszen ma már elérhetők olyan termékek, melyek egész nap friss és kellemes illatot biztosítanak még azoknak a férfiaknak is, akik erősen izzadnak. Ez a dezodor megbízható partnered lesz nagy fizikai megterhelés vagy stress okozta erős izzadás esetén is. Egyszerű módja annak, hogy egész nap védett legyél az izzadással szemben, tiszta, a termék friss illatot és érzést biztosít. Kényesztesd magad a tisztaság és frissesség érzésével akár 48 órán keresztül!


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Alkalmazd a hónalj tiszta bőrén, igény szerint.

Kiszerelés:
50 ml

Összetevők:
Stearyl alcohol, PPG-14 butyl ether, Cyclomethicone, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, Caprylic/capric triglyceride, Paraffinum liquidum, Talc, Hydrogenated castor oil, Glyceryl stearate SE, Laureth-7 citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Propylene glycol, BHT, Linalool, Limonene, Geraniol

 

 

 

Paraméterek

Űrtartalom
40 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Illat
Frissítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: NIVEA MEN NIVEA MEN DEO 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA MEN Black & White Power 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Black & White Power 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Black & White Power 40 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ