Shop roku Shop roku

Fertőtlenítő SPURTEX® Unisanol 100ml

Termékkatalógus
Fertőtlenítő SPURTEX® Unisanol 100ml
4,8 33 értékelés
Fertőtlenítő eltávolítja a mikroorganizmusokat a maszkokról és légzőkészülékekről, alkalmas kéz- és egyéb felületek fertőtlenítésére, etanol alapú készítmény
Kód:  SPUR008 Termékszám:  640409001 Gyártó honlapja:

Fertőtlenítő SPURTEX® Unisanol 100ml

A SPURTEX Unisanol fertőtlenítőszert kifejezetten a SPURTEX nanoszálas termékek, például maszkok és légzőkészülékek fertőtlenítésére tervezték. Azonnal elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, valamint más mikroorganizmusokat is. Növeli a SPURTEX termékek szűrőinek vitalitását és ezáltal lehetővé teszi azok újrafelhasználását. 


A nanoszálas termékek fertőtlenítésére tervezett SPURTEX Unisanol legfőbb jellemzői

  • A SPURTEX Unisanolt nanoszálas termékek fertőtlenítésére tervezték a vírusok és baktériumok azonnali hatástalanítására
  • Hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat a légzőkészülékekről és a maszkokról
  • Lehetővé teszi a SPURTEX szűrőanyagok újrafelhasználását
  • A termék kéz- és egyéb felületek fertőtlenítésére is alkalmas
  • Etanol alapú készítmény
  • A SPURTEX Unisanol fertőtlenítőszert a zlíni Tomáše Bati Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki

Lehetővé teszi a SPURTEX szűrőanyagok újrafelhasználását

A SPURTEX Unisanol kéz- és egyéb felületek fertőtlenítésére is használható. A SPURTEX Unisanol etanol alapú fertőtlenítőszert a zlíni Tomas Bata Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki. 


A SPURTEX Unisanol használata:

  • Használat előtt alaposan rázd fel a fertőtlenítőszeres flakont. Fújd be a maszkot vagy a légzőkészüléket kívülről és belülről fertőtlenítőszerrel. Az anyag permetezésekor tarts kb. 15 cm távolságot, és a permetet egyenletesen (az anyagon nincsenek térképek) vidd fel a teljes területre. Csak fújd be két-háromszor az anyag mindkét oldalát.
  • Ne permetezd légzőkészülékre vagy arcvédőre, ha azt épp az arcon viseled.
  • Az anyag alapos fertőtlenítése után hagyd az arcvédőt- vagy légzőkészüléket a levegőn megszáradni (ideális esetben 24 órán keresztül, hogy csökkentsd a maradék szer belégzésének kockázatát)
  • Ne használj szárítót az anyag szárításához, mert ez mechanikai sérülést okozhat a szűrőrétegben. Továbbá nem ajánlott az anyag fokozott hőterhelése sem mikrohullámú sütő vagy hajszárító használatával.
  • A maszk vagy légzőkészülék alapos szárítás után újra felhasználható. A folyamat akár ötször is megismételhető (a kopástól függően) anélkül, hogy az anyag szűrési funkcióját befolyásolná.

Figyelmeztetés:
A SPURTEX Unisanol fertőtlenítés nem befolyásolja a szűrőanyag funkcionalitását, de befolyásolja az esztétikai megjelenést. Ahogy nő a fertőtlenítőszerrel történő alkalmazások száma az anyagon, az anyag veszít rugalmasságából.


Paraméterek

Rendeltetés
Spray Kész!
Méret
Univerzális Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Spray Kész!

Méret

Méret
Univerzális Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dezinfekce SPURTEX® Unisanol 100ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dezinfekcia SPURTEX® Unisanol 100ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ