A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

FROSCH Spiritus üveghez 2 × 500 ml

Termékkatalógus
FROSCH Spiritus üveghez 2 × 500 ml
Környezetbarát tisztítószer - üvegre és ablakra, - 1 795 Ft/db
Kód:  CIS073s Gyártó honlapja:

FROSCH Spiritus üveghez 2 × 500 ml

Frosch ÖKO Spiritus üvegtisztító

A Frosch ÖKO Spiritus Üvegtisztítót kifejezetten az ablakok és tükrök foltjainak eltávolítására fejlesztették ki. A termékkel hatékonyan polírozhatod a sima felületeket otthon, valamint az autó tükreit. Összetétele szerves alkoholt tartalmaz, amely aktívan oldja a zsírt és tökéletes tisztaságot hagy foltok nélkül. Nemcsak alapos tisztító hatást garantál, hanem környezetbarát is. Az ÖKO  Spiritus Üvegtisztító természetes összetevőket tartalmaz, de mikroműanyagokat nem, ezenkívül  tisztán vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és ha kifogyott, ismét újrahasznosítható. A mechanikus permetezővel nagyon könnyű lesz a termék alkalmazása. A FROSCH ÖKO Spiritus elnyerte az EU Ecolabel tanúsítványát is. 


A Frosch ÖKO Spiritus Üvegtisztító, 2×500 ml legfontosabb jellemzői

  • A Frosch ÖKO tisztítószert fényes felületek tisztítására fejlesztették ki kül- és beltéren egyaránt: ablakok, tükrök, csempék, csaptelepek, TV- és számítógép-képernyők, stb. 
  • Nem alkalmas TFT vagy LCD képernyőkhöz és lakkozott fa felületekhez
  • Játékosan gondoskodik minden foltról és zsírról
  • Organikus minőség mikroműanyagok nélkül
  • A termék vegán
  • Aktív bioalkoholt tartalmaz
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz, a tisztítandó felülethez és a környezethez
  • A palack 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható
  • A termék elnyerte az uniós Ecolabel tanúsítványt

Miért válaszd a Frosch termékeit?

  • A bőröd, a tüdőd és az általános egészséged bizonyosan profitálni fog a felesleges méreganyagoktól mentes háztartásból.
  • Kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyet a málna vagy a levendula kellemes illatát élvezheted.
  • A Frosch ÖKO tisztítószer természetes összetevőinek köszönhető gyengéd, hipoallergén ápolásával a bőröd olyan puha marad, mint a vattacukor.
  • A Frosch termékek a környezetre való tekintettel készültek, és használatukkal te is hozzájárulsz a bolygónk jólétéhez. 
  • Az elégedettséged garanciája a több mint 30 éves tapasztalat és Frosch termékek népszerűsége a világ minden táján. 

Frosch EKO Üvegtisztító Spiritus használata

Permetezd a tisztítandó felületre, és száraz ruhával polírozd át. A termék nem alkalmas TFT és LCD monitorok, valamint festett (fa) felületek tisztítására.

Összetétel:
< 5% anionos felületaktív anyagok, alkohol, vízben oldódó oldószer és kis mennyiségű kozmetikai festékanyag


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát szemléletet alkalmaz a gyáraktól az irodákig

A Frosch márka minden termékének gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja be. Ennek eredményeképpen büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal, amelyet több mint 11 éve sikeresen véd. A termelési folyamat, amely egy modern gyárban zajlik, megújuló (szél-, nap-, geotermikus) és természetes energiaforrásokat használ. A vizet közvetlenül a saját kútból nyerik, egy speciális vízközpontban kezelik, majd tisztítás után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják. 2012-ben elnyerték a legmagasabb zöld épület minősítést, a LEED Platinumot. Mindezekhez a Frosch Európában termesztett növényi erőforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálna, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Első a természet

A termékek megbízható hatása, a bőröd, és nem utolsó sorban a környezet számára nyújtott hipoallergén ápolás: mindezeket a tulajdonságokat garantálják a címkén zöld békával ellátott termékek. Egyetlen Frosch termék tartalma sem hagy negatív ökológiai nyomokat. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthoni csatornarendszerekben is használhatók. Még a csomagolást is csak a 100%-os újrahasznosíthatóság és az újrahasznosított alapanyagok jellemzik. Ezért kérjük, dobd őket a szelektív hulladékgyűjtőbe, és segíts megmenteni bolygónkat azzal, hogy közösen dolgozunk a műanyaghulladék csökkentésén. 



Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Ablak és üveg Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!
Funkciók
Fényesítő Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Ablak és üveg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Fényesítő Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
Üvegre és ablakra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FROSCH Spiritus üveghez 2 × 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH Spiritus na sklo 2× 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH Spiritus na sklo 2× 500 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ