AP+ nový vizuál Shop roku

FROSCH WC Gél Levendula 2× 750 ml

Termékkatalógus
FROSCH WC Gél Levendula 2× 750 ml
Öko WC-tisztító gél - a tökéletesen tiszta és friss illatú WC-ért - 1 495 Ft/db
Kód:  CIS148s Gyártó honlapja:

FROSCH WC Gél Levendula 2× 750 ml

Frosch ECO WC Gél Levendula

Minden WC számos veszélyes baktériumnak ad otthont, ezért elengedhetetlen a rendszeres és megfelelő tisztítás, nemcsak a felületén, hanem a WC-csészén belül is. A Frosch ECO levendulaillatú WC tisztító gélje segít ebben. A gél hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a vízkövet és vizelet miatt keletkező lerakódásokat, nemcsak a csésze oldalán, de a perem alatt is. A tisztítószer kellemes és friss virágillatot hagy a WC-ben. Az ECO levendulás WC-gél természetes tisztítószerekből származó összetevőket tartalmaz, mikroműanyag-mentes és teljes mértékben vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és a kiürülés után újrahasznosítható.


Frosch ECO WC Gél Levendula WC-tisztító legfontosabb jellemzői,  2×750 ml

  • Frosch ECO tisztítószer természetes összetevőkkel
  • Játszi könnyedséggel távolíthatod el a szennyeződéseket, a vízkövet és vizelet lerakódásait a teljes WC-kagylóról és a perem alatti felületről
  • Bio minőség mikroműanyagok nélkül
  • A termék vegán
  • Levendula kivonatot tartalmaz
  • Megszünteti a kellemetlen szagokat és kellemes, friss virágillatot hagy maga után.
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz (dermatológiailag tesztelt), a tisztítandó felülethez és a környezethez
  • Saját szennyvíztisztítóval rendelkező háztartások számára is alkalmas
  • A flakon 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható
  • Elnyerte az EU Ecolabel ökocímke tanúsítványt

Miért válaszd a Frosch termékeket?

  • Bőröd, tüdőd és általános egészséged minden bizonnyal profitálni fog a méreganyagoktól mentes háztartásból
  • A kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyett virágillatot fogsz érezni
  • A Frosch termékek gyártója a környezetért is felelősséget vállalt, és használatukkal te is hozzájárulsz bolygónk jóllétéhez
  • Több mint 30 éves tapasztalatunk és termékeink népszerűsége világszerte garantálja az elégedettséget

A Frosch ECO WC Gél Levendula használata

Nyomd össze a biztonsági kupakot a megjelölt pontokon, és csavard el az óramutató járásával ellentétes irányban. Vidd fel a WC-gélt a WC-csészére és a perem alá, és hagyd rajta néhány percig. Ha szükséges, használj WC-kefét. Öblítsd le, hogy eltávolítsd a gélt. Használat után tekerd vissza a flakonra a biztonsági kupakot, amíg az bezárt helyzetbe nem kattan. Ne használd márványon és más, savra érzékeny felületeken. 

Összetétel: 
< 5% anionos tenzidek és illatanyagok, levendulaolaj, biológiailag lebomló sűrítőanyag, kozmetikai színezékek kis mennyiségben


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyártól az irodáig

A Frosch a termékek gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja szem előtt. Ennek eredményeképpen büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal, amelyet több mint 11 éve sikeresen a magáénak tudhat. A modern gyárban zajló termelési folyamat során megújuló energiát (vízi energia, napenergia, geotermikus energia) és természetes energiaforrásokat használnak. A vizet közvetlenül saját kútból nyerik, egy speciális vízkezelő központban kezelik, majd tisztítás után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják. 2012-ben elnyerte a legmagasabb zöld épület, a LEED Platinum minősítést. A Frosch Európában termesztett növényforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálná őket, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Első helyen: barátságban a természettel

Megbízható hatékonyság, hipoallergén, bőrbarát és nem utolsósorban környezetbarát - mindezt a zöld békával ellátott termékek garantálják. A Frosch termékek nem hagynak negatív ökológiai lábnyomot. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthoni tisztítórendszerekben is használhatók. Gondolhatod, hogy a csomagolás sem más: a flakonok 100%-ban újrahasznosítható és újrahasznosított anyagokból készülnek. Ezért kérjük, dobd a flakonokat a szelektív kukába, és segíts megmenteni bolygónkat azzal, hogy közösen dolgozunk a műanyag hulladék csökkentésén. 



Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
2 db Kész!
Rendeltetés
WC Kész!
Űrtartalom
1 500 ml Kész!
Termék típusa
Gélek Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
2 db Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
WC Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 500 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Gélek Kész!

Termék típusa

Termék típusa
WC gél Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
WC Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FROSCH WC Gél Levendula 2× 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH WC gel levandule 2× 750 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH WC gél levanduľa 2× 750 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ