30 dnů na vrácení Shop roku

GARNIER Hyaluronic Aloe Set 480ml

Termékkatalógus
GARNIER Hyaluronic Aloe Set 480ml
Kozmetikai szett - tartalma: micellás víz, arcszérum, arckrém - 3 463,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 2 164,58 Ft/100 ml
10 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL897s Termékszám:  KSPL897s Gyártó honlapja:
GARNIER Hyaluronic Aloe Set 480ml 10 390 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

GARNIER Hyaluronic Aloe Set 480ml

A GARNIER Hyaluronic Aloe Set a bőrápolás tökéletes kombinációját tartalmazza. A csomag tartalma: Hyaluronic Aloe Micellás Víz, Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel bőrkrém és Hyaluronic Aloe Super Serum bőrszérum. Minden termék hialuronsav és aloe vera kivonatot tartalmaz. A hialuronsav gondoskodik a bőr feltöltéséről, az aloe vera pedig a bőrnyugtatásról és frissítésről.

Főbb jellemzők - GARNIER Hyaluronic Aloe Set

  • A GARNIER Hyaluronic Aloe Set micellás vizet, arckrémet és szérumot tartalmaz.
  • A termékek hialuronsavat és aloe verát tartalmaznak.
  • A GARNIER Hyaluronic Aloe Set tökéletesen tisztítja, hidratálja, frissíti és feltölti a bőrt.

GARNIER Hyaluronic Aloe Micellar Water

A micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt, és gond nélkül használhatod a szemeden és az ajkaidon is. A hatékony micellák felfogják a szennyeződéseket és a zsírt. A GARNIER Hyaluronic Aloe micellás víz minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Hipoallergén, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.  

Használat:
Vigyél fel elegendő mennyiséget a termékből egy kozmetikai párnára, és óvatosan töröld át és tisztítsd meg a bőrt. Használd reggel és este szükség szerint.

GARNIER Hyaluronic Aloe Gel

A GARNIER Hyaluronic Aloe Gel napi védelmet és egy jó adag hidratálást biztosít. Könnyen kenhető, mint egy krém, de könnyű, mint egy gél. A hialuronsav és az aloe vera kombinációja nedvességet zár a bőrbe, így az puha és gyönyörű megjelenésű és tapintású lesz. A krém a normál és kombinált bőr ápolására alkalmas.

Használat:
Reggelente vidd fel a megtisztított bőrre, és finoman masszírozd be.

GARNIER Hyaluronic Aloe Super szérum

A GARNIER Hyaluronic Aloe Super Serum magas koncentrációban tartalmaz glicerint, hialuronsavat és aloe verát. Bőre rendkívül hidratált, dús és rugalmas lesz tőle. A bőr puhábbnak, ragyogóbbnak és simábbnak tűnik. Már az első használat után látható a hatása.

Használat:
Egy cseppnyi adagot vigyél fel a megtisztított bőrre az arc és a szem körvonalai körül, és finoman masszírozd be. Használd reggel és este, majd használd kedvenc hidratáló krémedet.


Összetétel

Micellás víz:
Aqua / Water, Hexylene Glycol,Glycerin, Poloxamer 184, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Myrtrimonium Bromide, Parfum / Fragrance

Pleťový krém:
AQUA / WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT WATER / GRAPE FRUIT WATER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE

Pleťové sérum:
AQUA/ VÍZ, PENTYLENE GLYCOL, GLICERIN, PEG/PPG/, POLYBUTILÉN, GLYCOL-8/5/3, METHYL GLUCETH-20, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS, LEVÉLLÉ POR, PEG-60, HIDROGENÁLT, KASZTOROLAJ, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, NÁTRIUM-HIDROXID, KAPRILIL-GLIKOL, BIOSZACHARID GUM-1, MALTODEXTRIN, PARFUM/FRAGRANCE (F. I. L B278147/1)

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arcszérum, Testápoló krém Kész!
Űrtartalom
480 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arcszérum, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
480 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Hyaluronic Aloe Set 480 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Hyaluronic Aloe Súprava 480 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ