Shop roku AP+ plus nový vizuál

GARNIER SkinActive Volcano Mask (8 ml)

Termékkatalógus
GARNIER SkinActive Volcano Mask (8 ml)
5 1 értékelés
Arcpakolás - lemosható, tisztító és nyugtató, zsíros bőrre
Kód:  PLK416 Termékszám:  3600542032575 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER SkinActive Volcano Mask (8 ml)

Hogyan lehet gyorsan megszabadulni a nem kívánatos pórusoktól, és véglegesen megtisztítani a bőrt? A válasz az új generációs GARNIER SkinActive Volcano Mask melegítő maszkja, amellyel tökéletes és azonnali eredményeket érhetsz el. A vulkanikus ásványok és agyagok egyedülálló kombinációja kellemes érzést kelt, önmelegedő textúrája azonnal összehúzza a kitágult pórusokat, és a bőr túlzott szárítása nélkül felszívja a zsírt. Már az első használat után a bőr tiszta, sima és matt lesz. Kényeztesd bőröd a GARNIER SkinActive Volcano Mask parabének nélküli arcmaszkkal, amely véglegesen felfriss és egészségessé varázsolja bőröd. 

A GARNIER SkinActive Volcano Mask arcmaszk legfőbb előnyei

  • Csökkenti a látható pórusokat, és rekord idő alatt tisztítja meg mélyen a bőrt
  • A GARNIER SkinActive Volcano Mask egy új generációs, kellemes, meleg arcmaszk
  • Már az első használat után a bőr sima és friss lesz, fénylő megjelenés és tág pórusok nélkül
  • Vulkáni ásványok és agyag egyedülálló összetétele
  • Nem tartalmaz parabéneket 

Aktív hatóanyagok:

  • A vulkanikus ásványi anyagokat hagyományosan különböző bőrtípusok táplálására és megnyugtatására használják. Csökkenti a faggyútermelést, nyugtatja a bőrt és kiegyensúlyozza a zsíros bőrt.
  • Az agyag tisztítja a bőrt, puhítja és ragyogóvá varázsolja. Lenyűgöző puhító hatása van, helyreállítja az arc frissességét, a bőr azonnal fiatalítabbnak tűnik, és visszanyeri rugalmasságát.

Használata:
Tiszta és száraz bőrre alkalmazható. Kerüld a szemek és az ajkak körüli területet. Hagyd 3 percig hatni, majd öblítsd le. TIPP: Fordíts különös figyelmet a T-zónára - a homlok, az áll és az orr területére.

Összetétel:
Glycerin, Kaolin, CI 77891/Titanium Dioxide, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Montmorillonite, Aqua/Water, Propylene Glycol, Tea-Lactate, Urea, Stearalkonium Hectorite, Allantoin, Sorbitol, Zinc Gluconate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Serine, Perlite, Propylene Carbonate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, CI 77491, CI 77492/Iron Oxides, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum/Fragrance. (F.I.L. B191166/2)


Paraméterek

Űrtartalom
8 ml Kész!
Típus
Lemosható Kész!
Bőrtípus
Zsíros Kész!
Hatás
Bőrnyugtató, Tisztító Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
8 ml Kész!

Típus

Típus
Lemosható Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros Kész!

Hatás

Hatás
Bőrnyugtató, Tisztító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER SkinActive Volcano Mask (8 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ