Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gillette Fusion + 1 db ProShield fej

Termékkatalógus
Gillette Fusion + 1 db ProShield fej
5 7 értékelés
Borotva - férfiak számára kifejlesztve
Kód:  HOL136 Termékszám:  7702018412631 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gillette Fusion + 1 db ProShield fej

A Gillette Fusion ProShield férfi borotva védelmet nyújt borotválkozás közben. A pengéket körbeölelő ProShield krémezőcsík védőréteget képez a bőrön irritáció ellen. Elegáns, citromsárga nyele a FlexBall technológia használatával még kényelmesebbé teszi a borotválkozást, hiszen segítségével a borotva minden irányba forgatható, és igazodva az arc kontúrvonalaihoz, gyakorlatilag minden szőrszálat eltávolít. Az eredmény így a tökéletesen puha, sima arcbőr.

Kiváló eredmények

A Gillette Fusion ProShield nyél használható Fusion és Fusion ProGlide sorozatba tartozó pengével. Azonban a legjobb eredményt a Gillette Fusion ProShield pengéivel érheted el.

Hármas védelem borotválkozás közben

A hármas pengék két krémezőcsíkkal rendelkeznek, amelyek borotválkozás közben megóvják bőröd épségét. A FlexBall technológiával kombinálva a termék lehetővé teszi a finom, ugyanakkor egyedülálló érzését a frissen borotvált arcnak. Az új technológiának köszönhetően teljeskörűen leborotválhatod arcod, az utolsó szőrszálig.

A borotváról röviden

A Gillette Fusion ProShield feje az első olyan pengék közé tartozik, amelyek két krémezőcsíkkal vannak felszerelve, az egyik ezek közül a pengék előtt, a másik mögöttük helyezkedik el. Így minden mozdulatnál hidratálják bőrödet, és megakadályozzák az esetleges irritációt. A krémezésnek köszönhetően a borotva nagyon egyszerűen mozog a bőrön, így borotválkozásod hatékonyabb, és lényegesen kímélőbb lesz.

FlexBall technológia, amely felveszi az arc vonalait

Az egyedülálló FlexBall technológiának köszönhetően a borotva feje előre-hátra, illetve oldalra is könnyedén mozgatható, így nem is szükséges említeni, mennyire alapos munkát végezhetsz vele. A nyélen található hosszanti csíkok biztos, csúszásmentes fogást biztosítanak, amelynek eredménye egy pontos, részletes borotválkozás.

Első a kényelem!

A ProShield feje 5 pengével rendelkezik, amelyek határozottan vágják el a szőrszálakat, és tökéletes kényelmet biztosítanak borotválkozás közben. A ProShield fej egyébként lehetővé teszi a nagyobb szakállak alapos megnyírását, pengéi pedig könnyedén tisztíthatóak.

Optimális kialakítás

A pengék kialakítása különleges optimalizáltságnak köszönhető. A köztük lévő hely tökéletesen elegendő a maximális kényelem kiváltásához, hiszen a pengék optimális távolságra helyezkednek el, és tökéletesen illeszkednek egymásra.

Borotválkozási tippek

Meleg vagy hideg vízzel jobb borotválkozni?

A melegvíz sokkal jobban hidratálja a szőrszálakat. Megpuhítja őket, így azok 70%-kal könnyebben távolíthatóak el.

Hogyan kerüljük el a bőrirritációt?

Ha a bőröd nincs teljesen felkészítve a borotválkozásra, akkor nagyon valószínű, hogy a folyamat után irritáció lép fel. Ezért először javasolt a szakáll 3 percen át tartó, meleg vízben történő áztatása, és nagy mennyiségű borotvahab használata. Ha ezután is fellép a kellemetlen érzés, akkor valószínűleg ajánlott lenne kipróbálnod egy másfajta borotvafejet.

Sűrűbb szakállam fog nőni rendszeres borotválkozás után?

A Gillette-nél dolgozó tudósok rengeteg időt töltenek el a borotválkozás hatásának vizsgálásával, a szakáll visszanövésére. Férfiakon és nőkön is tesztelik a teóriákat, megvizsgálva a szőrzet állagát, színét és növekedésének mértékét. A vizsgálatok azt támasztják alá, hogy a borotválkozás nem gyakorol hatást sem a szakáll erősségére, sem annak színére vagy textúrájára. Azonban, a szőrszál keresztmetszetét megváltoztatja, amely visszanövekedés esetén új érzést kölcsönözhet a szakáll tulajdonosának.

Milyen irányban borotválkozzunk, a megfelelő hatás elérése érdekében?

A férfiak szakálla általában különböző irányokból nő. Egy kevesbé alapos borotválkozás alkalmával finoman húzd végig a borotvát a szőrszálak növekedésének irányában. Az alaposabb szőreltávolítás érdekében az ellenkező irányba húzd a borotvát.

Hogyan kerüljük el a vágásokat, főként a felső ajak felett?

Sok férfi számára a felső ajak feletti rész borotválása komoly kihívást jelent. Hogy elkerüld a vágásokat, hagyd utoljára azt a részt. Alkalmazz a területen nagy mennyiségű borotvahabot, és várj, amíg a szőrszálak beszívják az anyagot. A Gillette Fusion ProGlide játszi könnyedséggel képes eltávolítani a szőrszálakat a kérdéses területről.

Jó ötlet-e kölcsönadnom a barátnőmnek a borotvámat?

A higiénia terén nem jó ötlet megosztoznod a borotván. A nők lényegesen nagyobb területeken borotválkoznak, és ha néhány alkalommal kölcsönadod a tiédet, akkor lehetséges, hogy borotvád pengéje veszít élességéből, amely vágásokhoz, sérülésekhez vezet az arcodon. Inkább kérd meg partnered, hogy használjon egy kifejezetten nők számára készített borotvát (ilyen például a Gillette Venus Embrace).

 

Paraméterek

Darabszám
1 db Kész!
Pengék száma
5 Kész!
Sorozat szerint
Gillette Fusion ProShield Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Pengék száma

Pengék száma
5 Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
Gillette Fusion ProShield Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gillette Fusion + 1 db ProShield fej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion Proshield + hlavice 1 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GILLETTE Fusion Proshield + hlavica 1 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ