AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml

Termékkatalógus
GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml
Kozmetikai ajándékcsomag - férfiaknak, a szett tartalmaz borotvát 1 cserélhető pengével és borotvagélt, ideális ajándék, térfogat 200 ml - 2 395 Ft/100 ml
Kód:  KSDS2136 Termékszám:  8700216075329 Gyártó honlapja:

GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml

A GILLETTE ajándékcsomag minden férfi számára nagyszerű ajándék lehet, nemcsak karácsonyra. GILLETTE Fusion5 kozmetikai készletférfi borotvát tartalmaz 1 cserélhető pengével és Gillette borotvagélt. A szoros, hosszan tartó borotválkozáshoz tervezett borotva éles Gillette pengékkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a dörzsölést, és sima és tökéletes borotválkozást biztosítanak irritáció nélkül, valamint egy precíziós pengével a hátoldalon a nehezen hozzáférhető területek alapos borotválása. A Fusion5 a borostás és sima bőrfelületek borotválásához egy mozdulattal kielégítő, sima borotválkozást biztosít, hosszantartó eredménnyel.

A GILLETTE Fusion5 Set I legfontosabb jellemzői.

  • Ajándékcsomag férfi borotválkozási termékekkel
  • A GILLETTE Fusion5 borotvát és borotvagélt tartalmaz
  • A Fusion5 vezeték nélküli borotva sima és szoros borotválkozást biztosít irritáció nélkül
  • A GILLETTE forgófej három pengével van felszerelve különleges kezeléssel a tökéletes borotválkozásért még a nehezen hozzáférhető területeken is.
  • A hátoldalon lévő precíziós penge lehetővé teszi a nehezen elérhető területek szoros borotválását
  • Az innovatív Fusion5 pengék hatékonyan borotválják az arcszőrzetet, miközben kíméletesek a bőrhöz
  • Fusion5 fogantyú intuitív kialakítással és technológiával a kényelmesebb fogás érdekében
  • GILLETTE Fusion5 borotvazselé mandulaolajjal érzékeny bőrre

Más funkciókkal kombinálva a Gillette Fusion5 hatékony, alapos és kényelmes borotválkozást biztosít

A GILLETTE Fusion5 férfi borotva nyele intuitív dizájnjával lenyűgöző intuitív kialakításával kényelmesebb fogást biztosító technológiával rendelkezik, amely nagyobb kontrollt biztosít a borotválkozás felett és javítja a pontosságot. Egy Fusion5 kazetta akár 20 kényelmes borotválkozáshoz is elegendő. A Gillette gép olyan funkciókkal örvendeztet meg, mint a rugós pengék, a kenőcsík és a mikrofésűk, amelyek hatékonyan borotválják az arcszőrzetet, miközben kíméletesek a bőrhöz.

Érj el sima borotválkozást irritáció nélkül a GILLETTE Fusion mandulaolajos borotvagéllel

A GILLETTE Fusion mandulaolajos borotvagél egyesíti a pontos borotválkozást a kiváló bőrápolással. Formulája egyszerre tisztítja, védi, hidratálja, nyugtatja és frissíti a bőrt. A GILLETTE Fusion borotvagél bőrgyógyászatilag tesztelt és érzékeny bőrre is alkalmas. Gazdag habot hoz létre, amely ötszörös hatással bír a prémium borotválkozáshoz és bőrápoláshoz.

Összetétel

Borotválkozógép: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Szilícium-dioxid; Tokoferil-acetát; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Trisz(di-T-butil)foszfit; BHT, borotvagél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Glyceryl Oleate; Sztearinsav; Glycerin; Izobután; Szorbit; Parfum; Hidroxietilcellulóz; PEG-45M; Mentol; Linalool; Limonén; PVM/MA kopolimer; Gliceril-akrilát/akrilsav kopolimer; Prunus Amygdalus Dulcis olaj; Szilícium-dioxid; Tocopherol; Lecitin; Aszkorbil-palmitát; Hidrogénezett pálma gliceridek citrát; CI 42053; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Borotvagél, Borotva Kész!
Típus
Férfi Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Borotvagél, Borotva Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion5 Set I. 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GILLETTE Fusion5 Set I. 200 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ