Shop roku Akvizice ApF HU

Hajápoló (60 tabletta)

Termékkatalógus
Hajápoló (60 tabletta)
3,7 3 értékelés
Étrend-kiegészítő - magas aminosav tartalom, az MSM, cink és biotin hatékony segítséget nyújt a túlzott hajhullás, lassú növekedés és rossz minőségű haj elleni küzdelemben - 91,50 Ft/db
5 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SIMVLA574 Termékszám:  8594059736574 Gyártó honlapja:
Hajápoló (60 tabletta) 5 490 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Hajápoló (60 tabletta)

A Hajápoló egy egyedülálló étrend-kiegészítő, amely hatékony segítséget nyújt a túlzott hajhullás, a lassú hajnövekedés és a rossz minőségű haj elleni küzdelemben. A Hajápoló gondosan kiválasztott, a haj állapotára komplexen ható összetevők kombinációját tartalmazza.

Összetétel és hatás

A termék aminosavakat tartalmaz, amelyek a keratin, a hajsejtek alapvető építőkövének forrásai. A haj számára a legfontosabbak az olyan aminosavak, mint a metionin és a cisztein, amelyeket a Hajápoló tartalmaz. Szintén kulcsfontosságú a metil-szulfonil-metán tartalma, amely kénforrás, és amelyet hagyományosan a "szépség ásványaként" emlegetnek. A termék B-vitaminokat, például pantoténsavat és biotint is tartalmaz, amelyek fontosak a hajsejtek növekedéséhez és minőségéhez, valamint természetes állapotuk visszaállításához. A Hajápoló megnövelt dózisban tartalmazza a haj és a fejbőr természetes minőségéért, a hajhagymák szilárd rögzítéséért felelős szilícium és cink ásványokat.

•STOP túlzott hajhullás

•STOP lassú hajnövekedés

•STOP törékeny és sprőd haj

Adagolás

Vegyél be be naponta kétszer 1 tablettát, reggel és este. Ajánlott bő folyadékkal bevenni. Az optimális hatás érdekében javasoljuk, hogy legalább 3 hónapig szedd.

Ajánlás: A még kifejezettebb és gyorsabb hatás érdekében, intenzív hajhullás esetén javasoljuk a tabletták, a sampon és a hajdúsító szérum kombinált használatát.

Figyelmeztetés

Ne használd, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyerekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazás esetén ajánlott orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni.

Gyártó: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Prága 3, Cseh Köztársaság.

Összetétel

Egy tabletta D-t tartalmaz, L-metionin 100 mg MSM (metilszulfonil-metán) 50 mg, cisztin 50 mg, szilícium (szilícium-dioxid) 20 mg, cink (cink-oxid) 10 mg, pantoténsav (B5-vitamin, Kalcium-D-pantotenát) 6 mg, biotin (B7-vitamin) 2 mg. Az adalékanyagok mikrokristályos cellulóz (kötőanyag), magnézium-sztearát (csúszásgátló).

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok
Biotin, Cink Kész!
Hatás
Hajnövekedésre és hajhullás ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Forma
Kapszulák Kész!

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok
Biotin, Cink Kész!

Hatás

Hatás
Hajnövekedésre és hajhullás ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Kapszulák Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!
Tok
Doboz Kész!
Darabok száma a csomagban
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hajápoló (60 tabletta) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vlasové hnojivo 60 tob.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vlasové hnojivo 60 tob..
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ