Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

HAUCK Walker Ride On 1-2-3 szívek

Termékkatalógus
HAUCK Walker Ride On 1-2-3 szívek
Járássegítő - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 6 hónapos
Kód:  BABY18101 Termékszám:  4007923643051

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAUCK Walker Ride On 1-2-3 szívek

Walker Ride On 1-2-3. Mobil játszóközpont, járókeret és ugráló. Könnyen átépíthető. Lépcsőmegállókkal. Elősegíti a motoros készségek fejlődését. Többfunkciós játékpanel zenével. Három termék egyben.

A Ride On 1-2-3 járókeret igazán sokoldalú. Kezdetben mobil játszóközpontként, majd járókaként, végül pedig ugrálóvárként is használható - egyszerűen szólva a járókeret számtalan lehetőséget kínál a kisgyermek szórakoztatására. Ezenkívül támogatja a baba motoros fejlődését, és ugyanakkor a baba játszhat is vele. JÁTÉKTANULÁS Amint kisgyermeke elkezd totyogni, a Ride On 1-2-3 ideális a játékos járás megtanulásához. Amint a baba magabiztos lesz a lépéseiben, az ülés eltávolítható, és járókává alakítható. A csúszásmentes gumival ellátott ütközőknek és görgőknek köszönhetően a kis felfedező mindig biztonságban utazhat. HANGGAL A "pilótafülke" szinte pontosan úgy néz ki, mint anya vagy apa autójának belseje. A játékpanelen található színes gombok a gyermekeket próbálgatásra ösztönzik, és elősegítik a motoros fejlődésüket. A gomb megnyomásával aktiválódik a "rádió", amely különböző gyermekdalokat játszik. A szülők legnagyobb örömére a zenei modul kikapcsolható vagy eltávolítható. Helyette kisebb harapnivalókat lehet felszolgálni. VEZETÉS MÓDJA Végre. Végül itt az ideje, hogy a kis kincset kipróbáld. Most már csak annyit kell tenned, hogy felkapaszkodsz az ülésre, visszapattansz, és indulhatsz a mókára. Három termék egyben. A Ride On 1-2-3 járókeret egy igazi mindenes. Számtalan lehetőséget kínál a kisgyermek elfoglaltságára, először mobil játszóközpontként, majd járókaként, később pedig ugrálóvárként.

Termék súlya:
A termék nettó súlya: 5,00 kg. A termék teljes súlya: 6,05 kg.

Méretek:
Méretek hajtogatás után: 70 × 47 × 66 cm. Méretek az építés után: 74 × 58 × 62 cm.

Különleges tartozékok:
Zenei modul, Játszó rész (kivehető), Kerekek, Lépcsőmegállító, Villogó fények. Magasságállítás: Igen, 3x Újjáépíthető. Járókertté alakítható. Kivehető ülés: Igen. Játékos szerep (kivehető): Igen.

Kor:
6 hónapos kortól 12 kg-ig.

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
0,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
6 hónapos Kész!
Hosszúság/mélység
70 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
6 hónapos Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
70 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Magasság
66 cm Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAUCK Chodítko Ride On 1-2-3 hearts. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAUCK Chodúľka Ride On 1-2-3 hearts.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ