AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse ajándékszett 470 ml

Termékkatalógus
HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse ajándékszett 470 ml
4,5 2 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: borotvagél 200 ml, hajsampon 270 ml - 827,66 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8463 Termékszám:  8006540738115 Gyártó honlapja:

HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse ajándékszett 470 ml

A HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse kozmetikai ajándékcsomag remek választás a sportrajongóknak. A készlet a Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control korpásodás elleni sampont és a Gillette Series Sensitive Cool borotvagélt tartalmazza. A Head & Shoulders Deep Cleansing akár 72 órán keresztül védelmet nyújt a korpásodás, viszketés és szárazság ellen. Az egyedülálló hajápoló termék mélyen behatol a bőrbe, ahol ellensúlyozza a zsírosodást. A Head & Shoulders Deep Cleansing szilikonmentes, pH-kiegyensúlyozott és antioxidánsokkal dúsított. A Gillette Series borotvagél friss mentollal lágyítja a szakállat és hidratálja a bőrt, hogy védje azt, miközben hűsíti és nyugtatja.

A Head & Shoulders Deep Cleanse HEY HANDSOME ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet a Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control korpásodás elleni sampont és a Gillette Series Sensitive Cool borotvagélt tartalmazza.
  • A hajápoló termék küzd a korpásodás ellen, és tökéletesen hidratált fejbőrt biztosít, amelyet megvéd a szárazságtól és a korpásodástól is.
  • A Head & Shoulders Deep Cleansing akár 72 órás védelmet nyújt a korpásodás, viszketés és szárazság ellen.
  • A Gillette Series Sensitive Cool borotvagélt tartalmaz friss mentollal.
  • A Head & Shoulders Deep Cleanse kozmetikai ajándékkészlet nagyszerű ajándék minden olyan férfi számára, aki szeret vigyázni magára.

Összetétel

Borotválkozó gél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Gliceril-oleát; Sztearinsav; Parfüm; Izobután; Szorbit; Hidroxietilcellulóz; Glicerin; PEG-45M; Mentol; Linalool; Limonén; Eukaliptusz Globulus levélkivonat; Szilícium-dioxid; Tokoferol; Lecitin; Aszkorbil-palmitát; Hidrogénezett pálma gliceridek citrát; CI 42090, olaj: Aqua; Nátrium-lauret-szulfát; Nátrium-xilénszulfonát; Cocamide MEA; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-klorid; Nátrium-citrát; Parfüm; Piroctone Olamine; Citromsav; Glicerin; Nátrium-szalicilát; Nátrium-benzoát; Polikvaternium-10; Guar hidroxi-propil-trimónium-klorid; Limonén; Nátrium-hidroxid; Hexyl Cinnamal; Propilénglikol; Hydroxycitronellal; Linalool; Citronellol; Citrus Limon gyümölcskivonat; Melissa Officinalis levélkivonat; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom
470 ml Kész!
Hatás
Korpa Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Borotvagél, Sampon Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
470 ml Kész!

Hatás

Hatás
Korpa Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Borotvagél, Sampon Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse ajándékszett 470 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD & SHOULDERS Deep Cleanse v dárkové sadě 470 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEAD&SHOULDERS Deep Cleanse v darčekovej súprave, 470 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ